În 2020, cele mai Noi Hard care pleacă Caz de Stocare de Caz Husă de Protecție Sac geantă de transport pentru Oculus Rift PC S-Alimentat Gaming Headset VR

99.02lei

123.80lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristică:

1.Stare: Brand new.

2.Material: Greu EVA;

3.Culoare:Gri.Negru.

4.Design deosebit:Acest portabil care transportă sac de depozitare este special personalizate pentru Oculus Rift S Cască și se potrivește bine.

5.Superior de materii Prime: de materii prime EVA care este rezistent la impact și asigură o performanță de lungă durată.

6.Volum mare: Cu interioare separate de spații de depozitare Oculus Rift S, controler tactil , de asemenea, alte accesorii, cum ar place cablu de încărcare sunt, de asemenea, ar putea fi păstrați în interiorul Capacului.

7.Protecție puternică:Cu spațiu separat pentru a stoca fiecare parte pentru a preveni Oculus Rift S Cască și orice accesorii de impact și stropi.

8.Ușor de a transporta în jurul valorii de.Built-in curea de mână pentru a fi mai ușor transportă direct,trimite, de asemenea, cu un plus curea de umar pentru dubla moduri de transport.

Ambalare Include:

1 x Caz Greu de transport.(De remarcat:Caz,dispozitivul și încărcătorul NU sunt inclusiv).

Etichete: gol de caz pc gaming, onda miniere caz, vantage jocuri pc caz, oculus quest curea de mână, hyperx tastatur, suport pc gaming, oculus quest tpu, peugeot autocolant, camera de ochelari, caz oculus rift s

Greutate 0.7
Model Compatibil oculus rift s
Tip Portabil Cutii
Compatibil Marca Oculus
Pachet Da
Numărul De Model pentru Oculus Rift S
Nume De Brand Crusta Pro
Volumul 25*20*15

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea