VOGVIGO Vid de Aspirație Ceașcă de Duș Săpun Tava Durabil Rust-Proof Inoxidabil Oțel Săpun Titularul Nu este Nevoie Pentru a Detalia Cutie de Săpun

14.62lei

17.59lei

-16 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

VOGVIGO Vid de Aspirație Ceașcă de Duș Săpun Tava Durabil Rust-Proof Inoxidabil Oțel Săpun Titularul Nu este Nevoie Pentru a Detalia Cutie de Săpun

Ușor de utilizat - săpunieră poate fi ferm atașat la perete, fără a fi separate.În caseta de săpun are o mare capacitate de încărcare, nu este nevoie pentru stantare, și procesul de îndepărtare nu este deteriorat.

Economie de spațiu - Săpun cutii sunt frumos aranjate pentru a economisi spațiu.Titularul sapun este ușor pentru a ridica și locul, și este stabil și nu se încadrează.

Artizanale cu atenție - săpunieră este o grosime placă de oțel, care nu este ușor deformat și durabil.Săpunul de vase este facut din 18 procesele de lustruire, care sunt netede și lustruite, și nu zgâriați mâinile tale.

Gamă largă de aplicații - Poate fi folosit ca o stație de spălare.Vasul de săpun pot fi folosite pentru a plasa săpun, săpun, gel de duș și șampon.

Metoda de instalare - Ștergeți de instalare suprafață de perete și se aplică uniform pe unghii-gratuit lipici.Atașați auxiliare autocolant și apăsați sapun suport pentru două minute.Acesta poate fi folosit după 48 de ore de inactivitate.

săpun vas magnetic baie săpun titular de săpun baie rafturi magnetic detergent de vase

"

Caietul de sarcini:

Material: otel inoxidabil

Produs greutate: 50g

Ambalajul produsului dimensiune: 8*8*5 cm

Culoare: așa cum se arată

Pachetul Inclus:

1 * magnetic detergent de vase

Vă rugăm să rețineți:

1.Din cauza la alt monitor , imaginea color poate fi un pic diferit de culoarea reală.

2.Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere din cauza manual de măsură."

Etichete: transport gratuit pentru săpun, incasabil plăci de feluri de mâncare, detergent de vase, gopro robinet benzină titular, săpun de metal titularii, forma de vid, banda suport de oțel, camper duș, ventuza trage, cârlig de fraier

Origine NC(de Origine)
numele 3 Săpun
nume 4 Rafturi Baie
numele 5 magnetic detergent de vase
Numărul De Model ZHGZ-12627
Vas De Metal De Finisare De Suprafață Din Oțel Inoxidabil
Antena Material Metal
nume 1 detergent de vase
numele 2 magnetic baie săpun titular
Tip Săpun
Titularul De Finisare De Suprafață Din Oțel Inoxidabil

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea