50pcs Sclipici Manual de Pliere Hârtie Origami Irizate Flicker Lucurile Materiale de Copii DIY Flash Rose Flori de Hârtie

37.99lei

71.68lei

-47 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere

Sclipici hârtie realizate de eco-friendly material de hârtie,în condiții de siguranță și nici un miros,nu este ușor de rupt și se estompeze,non toxic si poate fi folosit în condiții de siguranță.

Aceasta este o instrumente de predare pentru a face lucurile cu copiii,macarale de hârtie,flori de trandafir și alte meserii de hârtie.

Creativ și amuzant,puteți trimite hancrafts la prieteni pentru a-și exprima dragostea ta și, de asemenea, pot colecție de tine pentru decorare dormitor.Două tipuri de dimensiuni și 10 culori pentru alegerea ta întâlni DIY diferite cereri.

Caracteristici

-Culoare: Asortate Color

-Material: Pastă De Lemn

-Dimensiune: About25x25x0.01

-Sclipici de hârtie realizate de eco-friendly material de hârtie,în condiții de siguranță și nici un miros,nu este ușor de rupt și se estompeze,non toxic si poate fi folosit în condiții de siguranță.

-Aceasta este o instrumente de predare pentru a face lucurile cu copiii,macarale de hârtie,flori de trandafir și alte meserii de hârtie.

-Este creativ și amuzant.

-Puteți trimite hancrafts la prieteni pentru a-și exprima dragostea ta și, de asemenea, pot colecție de tine pentru decorare dormitor.

-Wondeful cadou pentru copii.

Lista de ambalare

50 x sclipici hârtie

Etichete: a4 hârtie sclipici, meserii materiale, unic hartie de copt, origami, hârtie album, hârtie origami, hârtie masina de acoperire, Ambarcațiuni De Hârtie, decor flori de hârtie, alimentare hartie de matase

Numărul De Model Ambarcațiuni De Hârtie
Tip de en-Gros No
Setați Tipul Da
Material Pastă De Lemn

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea