10buc/lot ECC Ușor chip responsabil repara toate încărcător pentru toate telefoanele mobile și tablete PCB&IC problema nu încărcător bune de lucru

43.11lei

45.38lei

-5 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Electronics Descriere:

********* Vă Rugăm Să Rețineți ********

Daca iti cumperi o cantitate mai mare, vă rugăm să ne contactați!

1. avem un număr mare de stocuri, pretul este variabilă, pentru că acesta este prețul depinde de numărul de componente electronice.

Așa că, uneori, am anunțat prețul nu este exactă.Dacă este necesar, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, prețul specific, puteți obține un preț mai favorabil.Daca vrei cel mai ieftin si cel mai convenabil de exprimare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

********* Serviciu *********

Plata

2. Conditii de plata: putem livra la EMS, China Post airmail.Vă rugăm să ne contactați, vom folosi moduri preferate.Vom accepta servicii de intermediere.Dacă doriți alte plăți, servicii pentru clienți și să ne contactați.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați prin negocieri.

Ne vor fi livrate 1-5 zile lucrătoare după plata de articole.

Putem livra la tine de UPS / Fedex / DHL / TNT / EMS/China Post Air Mail

Standardul durează 7-14 zile de lucru (2-3 săptămâni) a primit cele mai multe din regiune de la Hong Kong International Air Transport, Informații bărci.

Dacă nu aveți la data primirii elementele de 30 de zile lucrătoare (5 săptămâni) sondaj, vă rugăm să ne contactați. (Brazilia.Italia. 5 până la 8 săptămâni)

De luni până vineri, cu excepția sărbătorilor.

Nu fi descurajat dacă mesajele e-mail nu a primit un răspuns în non-timp de lucru.

Weekend-ul trecut a fost închis, prin urmare, dacă vă trimite un e-mail la noi pe vineri, poate nu vom fi înapoi până lunea viitoare.

Feedback-ul

3. Scopul nostru este de la 1 - 5 stele de fiecare tranzacție.Vă rugăm să nu pripite feedback-ul negativ! .Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, am răspuns la un e-mail în termen de 24 de ore.Dacă nu sunteți 100% mulțumit, vă rugăm să nu lăsați feedback neutru sau negativ sau scăzut 1,2 DSR-vă să ne contactați pentru a vă ajuta.Rețineți, de asemenea, ar putea fi amânată din cauza securității transportului aerian de marfă de alertă, complet dincolo de controlul nostru.

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră, sincer vă invităm, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, pentru a lăsa feedback-ul pozitiv pentru noi.Vă mulțumesc atât de mult timp.

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră, sper că toată lumea are o plăcută călătorie de afaceri în magazinul nostru, și vă urez bun venit să vină viitoare!

Etichete: mercedes 75mm disc, spate ford focus 12, galbenă de gunoi, mercedes 9 pini obd, mercedes a180 vânzare, tab lcd sm t113 nu, subaru impreza ptf, mirai nikki guler, mercedes 775 vopsea

Temperatura De Operare A
Tip Regulator De Tensiune
Cerere telefon mobil
Nume De Brand BestChip
Numărul De Model Ușor chip încărcător
Disiparea De Putere A
starea Noi
Tensiune De Alimentare A

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea