Rezistent la apa Motocicleta Mănuși Încălzite Guantes Moto Încălzire USB Mână mai Calde Termice Electrice Incalzite Mănuși Alimentat de la Baterie Mănuși

54.63lei

63.51lei

-13 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. Buna material: Suprafață strat respirabil si impermeabil PU material, atunci Când stropi de locuit obișnuite de apă sau devine umed, pe termen scurt, ploaie, poate fi șters în timp.Interiorul mănușilor este încă uscat.

2. Umanizat design: Crescut de trei-dimensional buton reglare, de efectul de strângere este bun, pentru a preveni aer rece la intrarea, prevenirea aer cald de la scurgeri, palmele non-alunecare și rezistent la uzura, interior catifea, moale si confortabil, cald și de blocare a temperaturii.

3. 5-deget și înapoi încălzire: Grijuliu încălzire layout, încălzire rapidă viteză, 5-deget și înapoi încălzire, built-in de control al temperaturii chip, mare-temperatura de oprire de protecție,cea mai mare temperatura este de 55℃.

4. Cablu USB de incarcare: 99% din power bank este disponibil (puterea de banca poate fi folosit cu ieșire 2A sau mai multe), și 1000mAh power bank poate fi încălzit pentru aproximativ 4 ore.

5. Smart design touch screen: ecran Sensibil la atingere.mai convenabil, poate funcționa poartă mănuși în timpul iernii.

Caietul de sarcini:

Nume: Încălzire Mănuși

Culoare: rosu, albastru

Material: PU material, coral garnitură de catifea

Dimensiuni: gratuit dimensiune (lungime 27cm/10.63 în palm lățime 12cm/4.72 în, degetul mijlociu lungime 10cm/3.94 in)

Temperatura: temperatura constanta 50-55 grade

Lungime cablu USB: aproximativ 1.8 metri

Utilizări: rezistent la apa si vant, cald si confortabil, potrivit pentru exterior de echitatie, schi, alpinism, pescuit, execută și alte frig iarna protecție

Lista De Ambalare:

1 Pereche de Încălzire Electrică Mănuși

1*Cablu USB de Încărcare

Etichete: usb încălzit mănuși de cald mănuși, 12v încălzitor de aer, mediu de apă de mână mai cald, usb încălzit pad mănuși, visual mână mai calde, mini-apă de mână mai cald, încălzit de picior pentru echitatie, în aer mai cald, gât mai cald iarna, usb încălzit mănuși baterie

Tip 3 manusi mtb
Tip 5 Biciclete Mănuși
Material Piele
Picătură de transport maritim Suport
Tip 1 Mănuși De Ciclism
Gen Unisex
Tip 4 manusi tactice
Caracteristică Rezistent la apa
Tip 2 manusi de bicicleta

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea