10 Culoarea selectată 5M cu Masina 12v controller decorative Led fir autocolant accesoriu de Lumină de Neon Flexibil EL Wire Rope Tub

29.44lei

49.88lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Buna ziua!Bine ati venit la magazinul nostru!

Calitatea este pe primul loc cu cele mai bune servicii.clienții noștri sunt prietenii noștri.

Design de moda,100% Brand Nou, de înaltă calitate

Produs considerente

1. Culoarea roșie a acestui produs nu este în general de culoare roșie, un pic părtinitoare față de portocale, puteți vedea șansă reală comparație imagine descrise pe pagina de detalii. 2. Acest produs poate fi tăiat.După tăiere, izolație trebuie să fie plasate în coada de sârmă, astfel încât acesta poate fi utilizat în mod normal.

Punct De Vânzare

Descrie detaliile din punct de vânzare de mai sus, atragerea și furnizarea de încredere a potențialilor utilizatori.EL lumina rece (cu margine)

Piața este în primul rând "(nou) lumina rece cu edge" cu lumina rece de pe partea!Acest produs nu trebuie să fie lipite, iar partea este direct introdus în golul de usa de masina sau panoul de instrumente, astfel încât să se evite probleme de instalare!Nu vă faceți griji despre urmele lăsate după lipirea cu adeziv, este prima alegere pentru proprietarul pentru a instala în mod independent!Fiecare set de lumină rece are o unitate independentă, care poate fi conectat la interfață de lumină de la voi.Fiecare produs este ambalat individual, elegant și elegant.

Despre Produs

Toate produsele sunt 100% de brand nou, funcțional și verificate cu atenție înainte de a trimite.

100% siguranta, inofensiv pentru organism.

Despre Transport:

1. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

2.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.

Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta.

3. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată,vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

Ce să fac dacă produsul are o problemă

Vă rugăm să folosiți produsul în conformitate cu manualul produsului în primul rând, dacă tot nu se poate folosi, vă rugăm să contactați serviciul clienți în timp, vă rugăm să nu deschideți disputa la voi, noi credem comunicare este mult mai bine decât în litigiu.

Etichete: masina rc sârmă, interior masina termometru, reflex de striptease, el sârmă, neon, de frânghie lampa, masina pentru autocolant, led fir, neon ws2811, lumina de neon semn

Dimensiune 30cm
Tip De Element Atmosfera Lampa
Interfață USB
Tensiune 12V
Tip De Material led
Origine NC(de Origine)
ID-ul produsului ZD15
Model De Masina Universal
Instalarea dificultate Îl puteți instala singur

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea