Besegad Aliaj de Aluminiu Radiator radiator Radiator de Încălzire Fin Termică de Răcire Pad pentru M. 2 unitati solid state NVMe SSD Laptop PC Napolitana Cooler

15.86lei

28.82lei

-44 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Besegad Aliaj de Aluminiu Radiator radiator Radiator de Încălzire Fin Termică de Răcire Pad pentru M. 2 unitati solid state NVMe SSD Laptop PC

Detalii:

Radiator ajuta să se răcească hard disk și pentru a preveni de la supraîncălzire și laminare, îmbunătățirea performanțelor computerului.

Fabricat de înaltă calitate din aliaj de aluminiu, care are o mai bună conductibilitate termică și căldură disipare eficienta.

Cu 5-20 de grade Celsius efect de răcire, puternic disipare a căldurii pe o suprafață mare cu aproape o acoperire cuprinzătoare.

Design subțire, doar crește înălțimea de instalare 1.5 mm, potrivit pentru cele mai multe laptop-uri și mici scenarii de instalare.

Ușor de instalat și de a elimina, pur și simplu fixați-l la laptop hard disk, nu inele de cauciuc sau catarama de fixare necesare.

Caietul de sarcini:

Material: aliaj de aluminiu

Dimensiuni: 77 x 23 x 4 mm/3.03 x 0.91 x 0.16 inch

Notă:

1. Datorită măsurare manual, pot exista mici abateri.

2. Radiator numai, alte elemente nu sunt incluse!

Culori disponibile: rosu, albastru

Te rog, spune-ne culoarea pe care doriți atunci când vă cumpărați-l, altfel o vom trimite la întâmplare

Pachet:

1 x Radiator

De plată >>

1. Acceptam Alipay, West Union, TT și toate Cardurile de Credit majore prin secure procesor de plată ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după comandă, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

Transport >>

1. Comanda va fi livrat în 4 zile lucrătoare după plata integrală este stabilit.

2. Am doar nava a confirmat pentru adresa, vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de ordine este aceeași ca adresa de livrare.

3. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă nu primiți coletul în timp, vă rugăm să Ne Contactați înainte de a deschide disputa , vom verifica problema și să dea o soluție în 24 de ore.

Garanție >>

1. 6 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).

2. Produsele defecte trebuie returnate în perioada de garanție, trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Returnare Și Rambursare >>

1. Dacă elementul este defect, cumpărătorul ar trebui să ne contactați înainte de a returna produsul.

2. Dacă cumpărătorul nu ar dori să se întoarcă la post, se va face rambursarea integrală sau parțială, bazată pe situația detaliată.

Feedback-ul >>

Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi clienților noștri o experiență de cumpărături fericit.Va rugam sa Ne Contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem oferi o soluție cât mai curând posibil.

Etichete: m.2 ssd radiator cooler, nvme, nvme ssd, nvme usb, usb pad incalzitor, radiator ssd, pad termic, m2 nvme usb, fanli încălzire, 1tb ssd

Nume De Brand Besegad
Numărul De Model cooling pad pentru m.2 sdd
Tip USB Cooler
Pachet Da

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea