Ableton Live Suite 10.1.30 | Versiunea Completă | Durata De Activare

50.71lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Ableton Live Suite 10.1.30 | Versiunea Completă | Durata De Activare

Ableton Live Suite 10.1.30 | Versiunea Completă | Durata De Activare | ️Multilingual|

Livrare rapida prin Balioilhaircare.ro mesaj

În câteva secunde

NU FIZIC, TRANSPORT PRIN POSTA

Descriere

Un ideal DAW pentru artiști creativi

De la început, Ableton Live a fost la fel de mult un instrument de creatie ca un DAW.

Care în mare parte are de-a face cu modul Live vă permite să construiască și să se joace piese cu audio in timp real.

Există două părți principale de a Trăi: Sesiunea de Vedere, și Dispunerea de Vedere.

Aranjamentul de Vedere este mai mult sau mai puțin un standard liniar DAW, cu timpul pe axa X și piese de pe axa Y.

În cazul în care Trăim diferă de alte DAWs este Sesiunea de Vedere, care pune piese individuale pe axa X și scene de pe axa Y.

Fiecare scenă conține un slot de pe fiecare canal pentru o clip.Clipurile sunt de obicei scurte piese de audio sau MIDI câteva măsuri lungi sau mai scurte, care bucla pentru a crea caneluri.

Lansat în mod individual, aceste bucle permit să experimenteze cu aranjamentele tale, încercând diverse combinații de caneluri și riff-uri.

Deoarece totul, de la muzica electronica moderna la classic rock și blues este puternic bazat pe secțiuni repetitive, Sesiune Live View face un ideal instrument creativ pentru toate tipurile de compozitori.

În fapt, compozitie instrumente nu se opresc aici.În plus față de lansarea de clipuri individuale, puteți lansa scene întregi, complet cu avans automat ulterioare scene, scena se repetă instrucțiuni, și alte logică opțiuni.

Folosind scene îl face ușor pentru a aranja melodiile întregului în părți (versetul, cor, etc).Și atunci când înregistra progresul dvs. cu Aranjament liniar de Vedere, adăugați posibilitatea de a înregistra linii de plumb și alte spectacole care nu se încadrează în restul de cântec structura.

Ce e mai mult, toate de la bucla/riff pe bază de aranjament opțiunile sunt încă disponibile pe cronologie, astfel încât să puteți continua pentru a edita și de a construi pe melodia ta, chiar și după ce vă înregistrați la sesiunea de vedere.

Toate standard DAW funcțiile de care aveți nevoie

În plus față de standard liniar Sesiune de Vedere, Ableton Live vine încărcată cu fiecare standard DAW funcția de care aveți nevoie.

Control nedistructiv înregistrare multitrack până la 32-bit/192kHz este începutul.Veți obține puternic de amestecare și de semnal-fluxul de instrumente, cum ar fi autobuzul și a reveni piese.

VST si AU plug-in-formate se potrivesc chiar în fluxul de lucru, alături de instrumente minunate la pachet cu Live.

Live secvențiere MIDI capacități sunt al doilea nici unul, și acces ușor la curbelor de automatizare, MIDI învăța, și mai face acest lucru DAW un total centru de putere.

Mai mult conținut decât ai putea cere vreodată pentru

Atunci când vă opriți și să ia în considerare valoarea uimitoare de conținut Ableton ambalate într-Live 10 Suite, aproape că e prea mult să-și imagineze.

Descărcați toate cele 34 de pachete de conținut, și vorbim de peste 70GB de criminal sunete — asta e mai mult de 5.000 de sunete!

Ai, de asemenea, toate cele 13 instrumente virtuale și 41 de efecte.Asta include lucruri cum ar fi amp emulare, rezonanță acustică, și alte efecte unice în plus față de toate efectele standard, Scm, dinamica, si alte procesoare.

Top-notch synth și sampler instrumente adăuga numai la valoare, și asta nu e tot.Live 10 Suite include, de asemenea, o arhitectură flexibilă Max pentru a Trăi construit în dreapta, oferind o nouă dimensiune a potențialului său creativ.

Asigurați-vă propriile efecte și instrumente cu Max pentru Live

În cazul puțin probabil în care nu puteți găsi sunetul sunteți în căutarea pentru undeva în Ableton Live 10 Suite masiv biblioteca de sunet, atunci esti, probabil, nu uita destul de greu.În caz contrar, ai ceva destul de caraghios idei, caz în care, cool!Ai de gând să iubesc scufundări într-Max pentru a Trăi.Max pentru a Trăi este ca un limbaj de programare, dar în loc de linii de cod, puteți folosi virtual cutii, obiecte, și cablurile de a transforma ideile în original instrumente și efecte — chiar în interiorul Ableton Live 10. Și pentru a obține de rulare fără probleme cu Max for Live, Live, 10 Suite include chiar și o vastă colecție de excelenta Max Dispozitive, care va face clădirea mai complexe module mult mai puțin dificil.

Live 10 Suite explodează amator cu criminalul conținut nou

Nouă pachete, șase noi efecte, și un nebun nou instrument virtual toate sustine Live, 10 Suite de conținut în frumoase moduri noi.De tobe acustice și breakbeats la chei, synth-uri, și nebun texturi, aceste noi pachete extinde dramatic fel de muzica te poate face direct din cutie cu Live 10 Suite.Ce e mai mult, veți obține patru epic efecte, începând cu instrumente pentru lustruirea tobe și tweaking piese stelare întârziere și pedale zavistiile.Adauga la faptul că impresionante Wavetable synth și extins Max pentru integrare, și niciodată nu va alerga afară de inspirație creatoare.

NOI Pachete și Efecte:

Tambur Booth — Tambur Booth conține atent întreținută probe acustice kituri înregistrate într-o strâns, cameră uscată.Perfect pe cont propriu sau ca armătură pentru tobe electronice, Tobe Cabina oferă, de asemenea, unic post-procesare opțiuni și experimentale înregistrări nu este posibil cu standard acustice biblioteci.

Etichete: autodesk, ableton, păpușă gonflabilă, frunze filtru, avast, ableton live 10, ableton live capac tastatură, MAREE, naștere carte, ecu cititor

Varsta Teen & Young Adult
Nume De Brand ableton live
Limba engleză
Origine FR(Origine)
starea Noi

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea