Montare pe perete Titularul Uscător de Păr, Auto-Adeziv Magnet Suport stativ Depozitare Raft Organizator pentru Dyson Supersonic Uscător de Păr

69.04lei

109.59lei

-37 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Magnetic Uscător De Păr Accesorii De Montare Pe Perete Suport Umeraș

Element Detalii:

Gen: Unisex

Tip: Stand Uscator

Grupa De Varsta: Toate Varstele

Culoare: Negru / Argintiu

Material: Aluminiu

Dimensiuni:

-M:40*10 cm/15.75*3.94 în

-L:40*15.8 cm/15.75*6.22 în

Caracteristici:

- [3 în 1Hair Uscător de Proiectare]: de Lucru ca un uscător de păr cuier, difuzor cuier, duza umeraș, în mod constant țineți uscătorul de păr.Special concepute pentru uscator de par.

- [Ideal Organizator cu Decor Decent]: Convenabil de a organiza uscător de păr, în același timp, într-un singur loc - voinic, frumos și organizat.Aspect nobil si elegant, perfect decorat casa ta, frizerie si salon de coafura.

- [Solid Dock cu Subtile Termina]: Realizate din aliaj de aluminiu premium cu rafinat lustruire și oleo fobice de acoperire, perfect finisate prin tratament anti-coroziune pentru o construcție solidă, evidențiază marginea și suprafața netedă.Anti-zero moale din cauciuc mat si acopera proteja parul uscător de zgarieturi si alunecos.

- [Convenabil Și Ușor]: Magnetic de absorbție de plasament grajduri ta uscător de păr într-o foarte convenabil și ușor.Nu agitația să amplasați dispozitivul și accesoriile.Simplu viața ta și de a salva timp.Cuier groove și pieptene gaura poate stoca dvs. de instrumente pentru îngrijirea frumuseții.

- [Premium Material]: Uscător de păr suportul este realizat din aluminiu premium cu rafinat slefuire si acoperire oleophobic, netedă suprafață frumos și durabil, ușor și anti-coroziune

- [Perfect de Stocare]: puteți pune parul ulei esențial, gel de par, produse cosmetice, machiaj perie pe raft.Anti-zero moale-covor de cauciuc pentru a proteja parul uscător de zgarieturi si alunecos.

- [Super Forța de Aspirație]: uscător de Păr suportul poate rezista cu usurinta greutate de până la 40 kg, fără a cădea.Aplicabile suprafata: marmura, faianta, sticla, metal, plastic suprafață, vopsit panou.Nu se aplică suprafata: perete tencuiala, dur perete de ciment , cărămidă, perete, tapet.

- [Potrivire exactă]: O Varietate de stiluri de a alege de la; detașabil inteligent spațiu de depozitare, spațiu liber, potrivit pentru o varietate de uscătoare de păr.Conceput special pentru uscator de par pentru a evita pierderea și deteriorarea Uscător de Păr accesorii.

- [Design Perfect]: uscator De par montare pe perete este perfect pentru dvs. uscător de păr.Pad silicon pe suflantei suport previne deteriorarea ventilatorului.Ridicat de fier de pe ambele maluri ale uscător de Păr rack previne ventilatorul de la alunecarea.Crește stabilitatea.

- [Materiale de înaltă Calitate]: Impermeabil și rezistent la ulei.După bine lustruit și sârmă de desen, nu are doar o suprafață netedă și suprafață frumos, dar, de asemenea, are proprietati anti-coroziune și anti-rugina efecte.

Pachetul Inclus:

1 X Stand Uscator

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Culorile pot fi diferite ca diferența de afișare, vă rugăm să înțelegeți.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: uscător de dyson, uscător de păr, magnet din neodim, coada-calului, airwrap dyson, pieptene titular, uscător de păr titular, dyson uscător de păr muntele, stand stoc uscător de păr, batth uscător de păr montare pe perete

Numărul de Niveluri Dual Nivel
Raft Material Aliaj De Aluminiu
Material Aluminiu
Gen Unisex
Tip stand uscator
Titularul De Finisare De Suprafață Lustruit
Instalați Stil Montat Pe Perete Tip
Dimensiune M/L
Origine NC(de Origine)
Certificare NICI unul
Numărul De Model SKUE31216

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea