27A 12V 12V27A L828 frumos dublu baterie declanșator de la distanță clopot ușă baterie Reîncărcabilă Li-ion cu Celule

25.19lei

46.66lei

-46 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bine ati venit La Magazinul Nostru, Dacă aveți nevoie de p leasing comanda,Multumesc!Sfaturi: Salut,prietene,vă rugăm să rețineți,Dacă mintea nu se cumpara,sper că puteți înțelege,Multumesc! 1. Înainte de a cumpăra vă rugăm să confirmați mașină dacă pentru a sprijini acest batteryBattery model este sizeas timp cât dimensiune adecvată poate. 2. Baterii Tensiune de 3.7 V-4.2 V sunt normalBattery Dimensiune și Capacitate a de eroare rangeBut putem gasi unul potrivit pentru tine. 3. Cele mai multe tipuri de baterii nu au pulverizat Baterie ModelVoltageCapacityetc., NICI cu Amănuntul BoxPacked în condiții de Siguranță în Punga cu Bule. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. Dacă acest articol cu un plug vă rugăm să nu uitați să ne spuneți ce fel de mufa ai wantotherwise vom trimite articol fara conector pentru tine.Caracteristici: 1. 100% de brand nou. 2. De înaltă calitate și de mare capacitate. 3. Built-in de protecție a circuitului de PCM pentru a preveni supra încărcare sau descărcare peste. 4. Pachetul include: 1 x BUC baterie Reîncărcabilă litiu polimer.Aplicații 1. Bateria este prevăzută cu o placă de protecție, care are funcții de prevenire peste încărcare, peste de descărcare, supra-curent, scurt-circuit, etc.. 2. Acest produs este în principal aplicabilă MP3 MP4 MP5 Navigator GPS PSP Bluetooth Jucării DVR Difuzor Microfon Reportofon Telefon Mobil de Alimentare de Urgență Tablet PC PDA Telefon Mobil aparat de FOTOGRAFIAT Power Bank DVD EVD Ceasuri Inteligente E-carti Notebook Elicopter Tigari Electronice și alte dispozitive electronice.

1 pentru a marca și ambalajul, te rog cumpărători în fotografiat bunuri, în primul rând confirma brand ai nevoie de mărfuri, ambalaje, picioarele și sufixe. 2 stoca imagini numai pentru referință, dacă cerințele speciale de prieteni vă rugăm să cumpere înainte de contactul cu servicii pentru clienți, astfel încât să putem oferi exacte bunuri și servicii mai bune. 3 în orice magazin de componente electronice pentru a cumpăra fără Staniu.Nu se taie piciorul de cazuri au dreptul la 15 zile de la data livrării în perioada de garanție, inclusiv servicii de returnare; dacă produsul pe tablă sau se taie picioarele, ca urmare a omului de distrugere cauzate de client erorile de operare sau din alte motive (daune grave la pachet, două vânzări) nu a returnat în cadrul domeniului de aplicare. 4 magazinul nostru în principal angajate în dispozitive electronice pentru mulți ani pentru a oferi clienților cu întreaga unic de servicii de sprijin pentru tine de a economisi timp și energie.Timp de livrare: 1 până la 4 p.m.ordinele de plată, soiuri mai puțin de 5 tipuri, în general, pot fi expediate în aceeași zi, 2 ordinul de plată după ora 4 p. m., livrare în termen de doua zile.Te rog, sărută-le să știi. 1 dacă aveți nevoie de factură, vă rugăm să fotografiat produse în același timp, trebuie să fie în "cumpărător" act de factură unități (vă rugăm să furnizați factură completă) 2 dacă nici un mesaj de note, magazin default deschis doar chitanțe, prepaid de transport de marfă vor fi reflectate în chitanțe sau facturi. 3 pentru suma în mai mult de 100 de yuani, poate deschide obișnuit factură, mai mult de 4 tipuri (inclusiv 4 tipuri de) bunuri unificat deschis "componente electronice un lot", daca cerințe speciale, vă rugăm să contactați serviciul clienți.4 diviziune este în prezent oferă doar 100 de mai mult de zece nu poate oferi, facturi, suma este mai mică decât 100 de yuani de comenzi, pot fi acumulate, aduna 100 de yuani, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați serviciul clienți, vă mulțumim pentru înțelegere. 1 implicit curier express.Yuantong provincia Guangdong 8-10 yuani, în mod normal 1-2 zile cumpărătorii pot primi bunuri; provincia Guangdong 10-15 de yuani; cumpărător în termen de 2-3 zile în condiții normale poate primi mărfurile. 2 în cazul în care cumpărătorul de bunuri, cumparatorii pot alege SF expres, în termen de 1 zile de la primirea de bunuri în mod normal.Provincia Guangdong, la prețul de pornire de 13 de yuani, provincia preț de pornire de 22 de yuani.Parte zona: Ningxia, Mongolia Interioară, Gansu, Xinjiang,, 26 de yuani, Liaoning, Jilin, 24 de yuani, Alte provincii și orașe din 22 de yuani în Hong Kong, Macao și Taiwan 30 de yuani de transport maritim de peste Mări separat. 3 EMS marfă: 16 de yuani, în Provincia Guangdong, 20-24 de yuani. 4 dacă nu există zonă, vă rog, explica el însuși, astfel încât să nu întârzie timpul tău prețios! 5 acest magazin nu are suport E comoara de pace post.

Plată 1. Vă rugăm să efectuați plata cât mai curând posibil , atunci putem aranja transportul pentru tine asap. 2. Costul de transport nu include taxe de import , și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.Transport maritim: 1. Produsele vor fi expediate prin Registrul de Aer e-Mail la tine cât mai curând posibil. 2. Baterie, toate vor testa înainte de a succes, trimite logistică . 3. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă și detaliată Și vă rugăm să ne oferi numărul tău de telefon și zipe cod pentru a se asigura oficiul poștal poate ajunge la tine. 4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile(rusă 90 de zile, Brazilia 120 de zile) de la plată, vă rugăm să contactați usWe va urmări transportul și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude sfârșit de săptămână și de sărbătorile de Tranzit ori poate varia , în special în timpul sezonului de vacanta.Persoană de Contact 1. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi va Vom raspunde in aproximativ 1-2 zile lucrătoare . 2. Vă rugăm să nu se aplice litigiilor în termen de 60 de zile(rusă 90 de zile, Brazilia 120 de zile), să păstreze relații bune de afaceri. 3. Feedback-ul dvs. este foarte important, vă Rugăm să ne contactați imediat Înainte de a vă doriți să ne dea feedback neutru sau negativ , astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Fabrica:

Etichete: scena comutator, 6 v 12an baterie, negru obturator usa, baterie pentru wireless coloana, barca baterie de 12 v, ușa de telefon, bell a comuta, Soneria Muzica, 12 v baterie, 27A

Pachet Da
Servicii Magazin de garanție
locul de origine China
Numărul De Model Polimer baterie
Tip Baterie Standard
Utilizarea MP3 / MP4 Player
Nume De Brand yorwats
Reîncărcabilă Da
Caracteristică Baterie Reîncărcabilă
Tensiune 3.7V
Protecție pcb
Cantitatea 1BUC
starea 100% Nou

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea