PULUZ Cușcă Pentru GoPro HERO9 Black Metal Cadru de Frontieră Muntele de Protecție Caz Acoperire Coajă & Cataramă de Bază Adaptor & Șurub Accesorii

66.03lei

82.54lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1. Acest produs este potrivit pentru GoPro HERO9 Negru aparat de fotografiat și pot înlocui pe cel original din plastic cadru de protecție.

2. Materialul produs este format de către CNC, care este un nou tip de mare caietul de sarcini din aliaj de aluminiu material.Nu are zgârieturi, nu nisip pete, manopera rafinat și performanțe bune.

3. Oxidarea anodică proces face produsul mai ecologic, rezistent la uzura, anti-coroziune, anti-static, nu este ușor de a absorbi praful, ușor de curățat și alte înaltă calitate de calitate de calitate.

4. Adaugă top hot boot cap, care poate link-ul suplimentar de lumina lampa, microfon și alte auxiliare accesorii de fotografiere.

5. Capacul de extrudare design face instalarea mai convenabil și rapid.

6. Deschiderea largă design de partea portul de încărcare și parașuta pot folosi ambele părți cadru și de încărcare.

7. Adaptor Universal de design la partea de jos facilitează legarea mai mult sport accesorii aparat de fotografiat, cum ar fi self-timer poli, trepied, rucsac clipuri, fraieri, etc., puteți înregistra fiecare moment din viața ta.

8. Notă: cuprinde Numai cadru caz cu catarama de bază mount & șurub, nu includ aparat de fotografiat.

Pachetul lista: 1 * cadru de Protecție 1 * Adaptor de bază 1 * Șurub 1 * 1 Șurubelniță * capac Obiectiv General Compatibil cu Gopro: HERO9 Negru

1. Am expediat de la Balioilhaircare.ro' adresa numai.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Balioilhaircare.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti. 2. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, transport gratuit, poate fi urmărită numai în China, dar nici un detaliu informațiile de urmărire în țara dumneavoastră.Dacă doriți înregistrate metoda de transport maritim, vă rugăm să selectați China Post Air Mail sau Balioilhaircare.ro Standard de Transport care costa in jur de $2. 3. De obicei, ne va livra comanda la tine în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este confirmat de Balioilhaircare.ro. 4. Dacă nu ați primit comanda în timpul de livrare, sau dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.Vom răspunde la tine în termen de o zi lucrătoare. 5. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Aceste taxe nu sunt incluse în prețul produsului și costul de transport maritim.

12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

1. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi și toți cumpărătorii.Vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un feedback mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. 2. Va oferim mereu produse de înaltă calitate la un preț competitiv și de a oferi un serviciu bun pentru tine. 3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și să aveți o experiență de cumpărături fericit aici.Vă mulțumesc!

Etichete: metal mount pentru gopro, dslr montare cap, acțiune cam cablajului, as100v, camera gopro, Biciclete Mount pentru Gopro, camera de acțiune osmo, camera mirroless, suprafață plană mount pentru gopro, gopro hero9

Fecture pentru GoPro HERO9 Negru
Compatibil Acțiune Aparat De Fotografiat Marca gopro
Nume De Brand PULUZ
Potrivit Pentru GoPro HERO9 Negru Accesorii
Tip Metal Caz De Protecție Cușcă
Material Aluminiu
Numărul De Model PU519B
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea