Copii Ceas Digital Cu Proiector Ceas Jucărie Pentru Copii Ziua De Nastere Cadou De Crăciun

889.86lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

notificare:

Dacă aveți nevoie de cantități mari sau donot găsi produsele de care ai nevoie în magazinul nostru, vă rugăm să ne contactați pentru cei care aveți nevoie.Din moment ce avem o mulțime de produse donot lista produselor în magazinul nostru încă.Va oferim mereu cel mai bine cantitatea cu preț foarte competitiv pentru tine.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stare: nou și în stare excelentă

100% De Brand Nou

100% de Brand Nou (Copiilor le place să rândul său, luminile și proiecta imagini pe un perete)

Realizate din material plastic (vin cu cutie)

Vă mulțumim pentru comanda dumneavoastră.vă rugăm să rețineți China post este ieftin, dar lent , de obicei, va dura aproximativ 1 lună pentru a ajunge la tine, în timp de vacanță.ar putea dura mai mult.nu vă vom returna banii pentru că orice întârziere de către compania de transport maritim.vă mulțumim pentru înțelegere.

Atenție Pentru Federația Rusă

În Rusia a existat o lege nouă, toate parcelele trebuie cumpărător denumirea completă ( numele de familie, numele și prenumele), în caz contrar coletul va fi trimis cu succes.

Vă rugăm să verificați informațiile dvs. de contact și asigurați-vă că ne furnizeze numele Complet.noi nu va purta pierdut în cazul în care parcela este fie trimis înapoi din cauza ta Incomplete Informații de Contact.vă mulțumesc !

Transportul Si Taxele

1.Toate elementele vor fi livrate în termen specificat timpul de prelucrare, de la primirea de plată (cu excepția sâmbătă și de sărbătoare).De defaulty ordinea ar fi expediate prin EMS, care poate dura 5-8 zile pentru livrare( Noi nu va fi responsabil cu întârziere neașteptată personalizat, cum ar fi procesul, starea vremii, etc...)

Dacă cererea de cumpărător mai repede expres, cum ar fi DHL, UPS,Fedex (2-5 zile) pls contactati-ne pentru addtional cost, la un acord cu cumpărătorul vom modifica ordinea de suma cu o valoare suplimentară pentru plata.Bazat pe o colaborare pe termen lung cu curier agent, suntem capabili de a oferi cele mai bune servicii de transport la un cost scăzut.

2.Comanda va fi delared ca cadou sau o valoare mai mică pentru a elimina și pentru a minimiza personalizate fiscale, și ușor de personalizat procedurii.

Cu toate ACESTEA, În anumite țări, trebuie să plătească impozite sau taxe pe mărfurile importate.Uneori mărfurilor sub o anumită valoare, sau în anumite categorii, nu suporta impozitele.

Regulile sunt diferite în fiecare țară.Din păcate, nu există nici o modalitate pentru noi de a cunoaște regulile, regulamentele, obiceiurile, tradițiile, practicile, lacune, scheme, sisteme, documente, coduri, legi sau hotărâri de fiecare țară.

Prin urmare, nu putem, și nu va oferi sfaturi cu privire la taxe în țara dumneavoastră.Ca și cumpărător, este responsabilitatea dvs. de a afla această informație înainte de a comanda.

Termeni de vânzare:

1. Multi vanzatori de aprovizionare de pe piața gri, renovate sau fabrica de secunde bunuri la prețuri similare pentru noi.Va garantam ca produsele noastre sunt de brand nou,prima-clasa de calitate.

2. Produsele defecte trebuie să se întoarcă în 14 zile pentru inlocuire sau rambursarea integrala; 1 an garantie de fabrica,poate Ai plăti pentru reparații taxe, dacă este necesar (Cumpărător fi acuzat de returnare).

3. Vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre pentru a multumit toti clientii, vă rugăm să nu lăsați negative sau scăzute DSR Stele opțional.

4. Orice întrebări vă rugăm să ne contactați în primul rând,comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problema,Multumesc foarte mult.

Multumim Pentru Ca Ai Ales Magazinul Nostru Ca Partener De Afaceri!

Etichete: băiețelul ceas, fată ceas, băiat copil să privească, copii fată ceas, copii ceas, copii uita-te pentru fata, babi ceas, copil ceas, băiatul ceas, fată copil să privească

Carcasa Din Material Plastic
Stil Simplu
Nume De Brand SHUOHAO
Adâncime De Rezistență La Apă Nu rezistent la apa
Incuietoare Tip Catarama
Mișcarea Digital
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea