Biciclete Cheie Rotorului Frânei Cu Discuri De Aliniere Truing Instrument Durabil Din Oțel Inoxidabil Cu Manivelă De Frână De La Discul Rotorului Cheie Biciclete Instrumente

24.73lei

35.31lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Funcția:

* 1. Realizate din materiale de înaltă calitate, durabil și practic.

* 2. Din oțel inoxidabil de tăiere cu laser, periat lustruire de suprafață, suprafață clară de injecție de manevrat, trei piese de deschidere a sezonului de design, marcare cu laser.

* 3. Trei deschiderea sezonului de proiectare a satisface diferite cerințe de utilizare, cu laser marca adâncime de deschidere, nu abraziune îngrijorare, de recunoaștere de mare (15 mm / 18mm / 42mm).

Caietul de sarcini:

Material: otel inoxidabil

Culoare: ca imagini arată

Dimensiune: 189 * 30mm (aprox)

Lista De Pachete: 1 * Frână Disc Rotor Cheie

Atenție:

1. Toate fotografiile sunt profesional coduri de culoare, dar din cauza diferite de lumină ambientală și diferite dispozitiv de afișare setarea, pot exista unele abateri între fotografii afișate și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

2. Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Etichete: piața manivela extractorului instrument, instrument de manivela 17, shimano pedalier instrumente, cum bicicleta manivela instrument, shimano pedalier set de scule, manivela capac instrument, manivela bolt instrument, manivela rotor, rotor manivela protector, manivela acoperi instrument

Caracteristică 3 Biciclete Instrumente
Caracteristică 2 bicicleta instrumente
Tip Truse De Scule
Caracteristică 1 Accesorii pentru biciclete

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea