Purificator de Aer Auto portabil USB HEPA Aer Proaspăt Ion Negativ Cleaner Elimină Oxigen PM2.5 Fumul, Mirosurile ionizator

80.52lei

206.47lei

-61 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Privire de ansamblu:

AMAZEFAN purificator de aer cu filtru HEPA, cu ioni negativi funcție, poate purifica eficient fumul de mâna a doua, noua mașină de gaze nocive, praf, PM2.5 și alte gaze, potrivit pentru auto biroul de acasă și alte medii, nu pot deschide geamul de la masina nu vă faceți griji cu privire la fumat.

caracteristică:

3 trepte de FILTRARE:Reduce99.9% dintre Alergeni, Praf, Polen,Fum,Mirosuri,Par de Animale, Formaldehidă, sporii de Mucegai și TVOC.Trei minute de purificarea rapidă.

Generatoarele de Ioni negativi: Ozon-gratuit.Vă permite să sterilizate și aer curat continuu, eficient îndepărtați și izolați de praf și de uz casnic comune alergeni din aer.

Silențioasă FUNCȚIONARE: sunetul este doar cel mai frumos, chiar și discret zgomot.E aproape inexistent pe low si perfect alb filtru de zgomot de pe mare.

Pachetul Inclus:

1 x Purificator de Aer cu Filtru; 1 x Cablu USB; 1 x Utilizator Manua

Etichete: aer ozon, aer apa purif, led uv purificator de aer, ionică purificator de aer, a scoate urme de lovituri, masina, aer improspata masina, fata massag, copii nuk, tutun, Masina curata

Origine NC(de Origine)
Aplicație
Tensiune (V) 6V
Numărul De Model JHQ-100
Densitate De Anioni 2500000pcs/m3
Certificare ce
Zona De Aplicare 10㎡
Caracteristică odorizant auto purificatoare
Funcția Mephitis Absorbție
Tip Ion Negativ
Sursa De Alimentare USB
Nume De Brand AmazeFan

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea