African Wax Material Veritabil Real Wax 100 Bumbac Bloc de Imprimare Ankara Nigerian Ceara Țesături pentru Rochie 2020 Ceară de Înaltă Calitate Design

115.62lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

African Wax Material Veritabil Real Wax 100 Bumbac Bloc de Imprimare Ankara Nigerian Ceara Țesături pentru Rochie 2020 Ceară de Înaltă Calitate Tesatura

Lungime:

6 metri

Lățime:

51 - 52 inch ( aproximativ 120-130 cm )

Caracteristici:

Clasa De Top Material

Utilizați pentru:

Petrecere,de nunta,de obicei,

Tip:

ceara țesături

Transport:

DHL,UPS,TNT,Fedex

Greutate:

1.0 kg/6 metri

Data de livrare:

În termen de 3-12 zile de la primirea de plată

Port Maritim:

Guangzhou

material:

100% bumbac

Dacă vă place acest articol, vă rugăm să adăugați-l la dumneavoastră "Lista de dorinte", Dacă vă place Magazinul nostru , vă Rugăm să adăugați-l la "Magazin Listă".Vă mulțumesc foarte mult!

Produsul Show Time:

Plata Det Trece

Metoda de plată compatibile cu Balioilhaircare.ro.

Asigurați-vă că adresa de livrare și numărul de telefon sunt corecte.Vom urmări doar adresa care apare pe Balioilhaircare.ro plata pentru transport.

Livrari ry Detalii

1 putem în funcție de cerințele clientului, toate produsele sunt expediate prin China Post Aer Înregistrat Mail puteți obține doar produsele în 60-90 de zile.

Atenție: Dar, uneori, din cauza sezonului de mare, de livrare va fi întârziată, care este, nu vă faceți griji.

2 cumpărătorul are responsabilitatea de a plăti impozitul și / sau taxa percepută de țările lor, dacă este necesar!

Comentarii

Satisfactia clientului nostru este hounor, și este foarte important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, sa ne dea de cinci stele și activ comentarii, vom face mai bine.

Întrebări adresate frecvent (FAQ)

Q1: Cât timp va produsele sa fie trimis după plata?

Sinyafashion: de Obicei, ne-am livra la tine înainte de ora Beijing la ora 5 p.m.în fiecare zi și să-ți dau numărul de urmărire a doua zi de mâine!

Q2: de Ce nu la vânzător alege logistica?

Sinyafashion: de Obicei, vom alege cele mai bune express, deoarece adresa fiecărui cumpărător nu este același lucru, unele adrese sunt zone izolate, cumpărătorii alege ca logistica nu poate ajunge, dar nu vă faceți griji, vom schimba logistica pentru tine și vă vom trimite un mesaj, să păstreze în minte mesajele "Balioilhaircare.ro". (DHL ca prima livrare de livrare, zonele îndepărtate în mod implicit Fedex, EMS, etc.)

T3: Cât timp pot primi produsele mele după ce vânzătorul a trimis?

Sinyafashion: de obicei, durează de la 3 la 7 zile pentru primirea comenzii, dar din moment ce acest lucru este sezonul de cumpărături, companiile de transport maritim sunt foarte ocupat și unele comenzi poate dura un pic mai mult pentru a ajunge.

Q4: Ce vânzătorul spune că produsele au fost livrate?dar văd că informația este încă "în Așteptare pentru livrare."

Sinyafashion: de Obicei, vom trimite produsele, dar am nevoie de a doua zi pentru a finaliza numărul de urmărire pentru tine, sistemul va afișa "livrare"

Q5: de Ce unele produse "de metri", ca o unitate de vânzare, dar unii folosesc "superb", ca de vânzări?Unitate?

Sinyafashion: în Funcție de procesul de producție, trebuie să facem o diferență între vânzări, vă rugăm să înțelegeți!Verificați în mod clar înainte de plasarea comenzii.

Q6: de Ce am primit produsul lungime mai mică decât descrierea?

Sinyafashion: Noastre produse sunt necesare pentru a vopsi sau de imprimare, pentru a garanta sănătatea dumneavoastră, acest lucru se face într-un mare proces la temperatură, temperatură ridicată determină tesatura de contract, astfel încât materialul este mai scurtă decât cea reală, dar nu vă faceți griji, ne vom strădui pentru a îmbunătăți procesul de producție, de control de eroare de 0.3 metri (condiții Normale sunt de 5 metri).

Etichete: imprimare africa de tesatura, hollandai ceara, ankara, african tesatura, olandeză ceara, african tesatura de imprimare, faianta, ankara tesatura, african dantela tesatura 2020 înaltă calitate lappa, relief ghana ceara de imprimare tesatura

Origine NC(de Origine)
Stil Moda
Sezon Primavara/Vara/Toamna/Iarna
Dimensiune 1pcs=6yards
Lățime 46 "-47" or 45 "-46"
Material 100% Bumbac
Nume De Brand MAGIFEL
Numele produsului african wax tesatura
Ocazie de zi cu zi
Cuvinte cheie material ceara
Cerere Nunta, petrecere, rochie, fusta, etc

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea