Femei Sexy Dezosată Dantelă sus Înapoi Bustiera Top Corset Talie Subțire Formator Burlesc Bască Lenjerie Plus Dimensiunea Cu G-String Overbust

32.50lei

50.75lei

-35 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Acest mod corset este utilizat pe scară largă în de nunta, petrecere de craciun, clubbing, cosplay, pe scenă,intim sau obraznic ocazii.Fusta sau orice alt tip de slim-montaj pantaloni va fi mare, cu un corset.Caracteristici, cu unele ruched tăiați sau stras, cârlig-ochi de închidere față și dantelă sus înapoi, confortabil corset din satin,Se arată pe deplin liniile de talie și piept.culori proaspete cu unele detalii speciale de design face sexy și pot potrivi cu orice ocazie ca iti place,fie ca participa la o petrecere, eveniment sau pentru formarea talie, acest corset va scoate cele mai bune din tine.Pachet: 1 Corset +1 de Potrivire G-String din Dantela-up înapoi față catarama din plastic dezosate,fara Bretele.

Numai spălare de mână , Nu de Fier/Nici o Mașină de Spălat/ albire Fără Clor / Nu curatatorie ; vă Rog să-mi citească dimensiunea diagramă cu atenție, care pot fi diferite de la nivel local.Pot exista mici variații în culori din cauza la efect de iluminare în timpul fotografie a lua sau a ofertantului setărilor monitorului.

Suntem de Designer.Toate aceste Formator a fost proiectat de către managerul nostru.Deși Avem doar o mică afacere,dar vom încerca să facă elementul este exact așa cum este descris sau chiar mai bine.Scopul nostru este de a face-vă că aveți un bun cumpărător experiență în magazinul nostru.Produsele noastre au 100% reale fotografie,dar s-ar putea să fie o diferență de culoare variază de la diferite ecran de computer.sper u putea înțelege.Manual de măsurare va fi o mică diferență, vă rugăm să confirmați dimensiunea înainte de a cumpăra.Vă rugăm să ne e-mail dacă u have orice confundat cu dimensiunea.

nu putem garanta 100% graficul nostru dimensiune este potrivit pentru toată lumea.Dacă dimensiunea taliei este între două dimensiuni, vă sugerăm să alegeți o dimensiune mai mare.Decide cu atenție înainte de cumpărare!Dacă dimensiunea nu este potrivit pentru tine, vă vom oferi un adecvat schimba!

Ziua de lucru este de luni până sâmbătă și de la 9 dimineața până la 8 seara.

articol va fi trimis în 48 de ore.elementul nu va trimite în cursul duminică și de Sărbători.

Suntem acorde o atenție la dumneavoastră pentru a vă în timp, dar vă rugăm să nu vă faceți griji dacă apare mai târziu, va vom contacta compania de transport maritim pentru a păstra legătura cu tine.

Vă rugăm să ne contactați la 1 dacă aveți orice probleme cu produsele,NU deschideți orice litigiu sau feedback-ul rău înainte de a contacta cu noi,vă rog să aveți încredere că vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva probleme pentru tine!

Acceptam retur dacă nu a greșit cu nimic produsului și cererea trebuie să fie făcută în primele 7 zile după ce produsul a primit.

Toate elementele trebuie să se întoarcă în ambalajul original, iar cumpărătorul este responsabil pentru taxele poștale de returnare.

Noi suntem responsabili vânzător,în cazul în care u se satisface cu produsul și serviciul nostru,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.

Etichete: top y2k, corset in partea de sus, verde bustiere, larg dimensiune, casual corset in partea de sus, rochie bustiera, tedy lenjerie pentru femei, corset corset, oamenii corsete, corset femei

culoare Negru/Rosu
Caracteristică Slăbire Underbust wasit de formare
Decor Aplicatii
Dimensiuni Disponibile S M L XL 2XL
Model Tip Florale
Material Spandex
Sugestiv Sexual No
Ingrijire Haine Mână Spală Numai
Inclusiv Un Corset+G-String
Gen FEMEI
Numărul De Model Formarea Talie Corset
Nume De Brand LELINTA
Tip De Element Bustiere & Corsete
Obscene Imagine No
Compoziția Materialului 90% Poliester,10% Spandex
Stil Strapless

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea