630ML Interior Masina Agent Material Piele Curat Acasă Scaun de Piele, Apa-gratuit Agent de Curățare

48.93lei

59.67lei

-17 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. Proteja: Lupte de decolorare, de imbatranire, de cracare, și oferă protecție UV.Perfect pentru masina ta are cratimă, vinil, console, piele și mai mult.

2. Restaurare: Aduce mașina înapoi pentru că "ca nou" se simt.Adaugă profund, bogat frumusetea pe linii, și alte suprafețele interioare.Ei au, de asemenea, reînnoirea și revitalizarea vinil, cauciuc și plastic.

3. Proaspete: Pastreaza masina curata din toate murdăria și resturile care își găsește în interiorul masinii.Elimina cu ușurință chiar și la sol în praf și murdărie.

4. Curata Orice Suprafata: Acest multi suprafața produs functioneaza pe absolut orice tip de interior sau exterior, de suprafață, cu excepția sticlei și delicat panoul de instrumente ecrane!Asta înseamnă că se va curata tapiterie , stofa , panza , piele , plastic , cauciuc, vaselină , seva de copac , metale , ornamente din lemn și atât de mult mai mult!Acesta este cel mai versatil multi-purpose cleaner de pe piata!

5. Ușor de Utilizat: ușor și Rapid, multi suprafață de pulverizare elimină blocat pe pământ.Un nou mod de a curăța, de reîmprospătare, și a elimina mirosurile din non-suprafețe poroase în întreaga casă.

Descriere:

Nume: Interior curat

Capacitate: despre 630ml

Greutate: aproximativ 700g

Ambalare: opp

Instrucțiuni:

1. Se agită uniform înainte de utilizare, spray pe suprafata de pata si frecati cu un burete.Zona de grele petele pot fi ușor frecat cu o perie moale;

2. Ștergeți dizolvă petele și spumă bine cu un curat, prosop uscat pentru a preveni lăsând un filigran!

Note:

Atunci când curățarea comutator electric, de afișare, de evacuare a aerului sau de cabluri componente, opriți alimentarea sau spray pe laveta, burete și ștergeți-l în timp.

Memento Special: produsul este un vas sub presiune.Este interzis să fie plasat într-un compartiment pentru o lungă perioadă de timp pentru a evita pericolul de temperatură excesivă și de înaltă frecvență tremura.

Lista:

Interior curat*1

Etichete: canapea tesatura tapițerie, 3d frigider, tapițerie auto, repara pielea, lichid de piele, masina mat curat, mare tapițerie tesatura, auto tesatura curat, electrolux aspirator, aspirator cu vacuum

Capacitate despre 630ml
Caracteristici Speciale Masina leather cleaner
Nume De Brand Julam
Tip De Material Lichid
Tip De Element Piele & Upholstery Cleaner
Articol Greutate 700g
Element Nume Masina leather cleaner
Element De Volum 630ml
Dropshipping Suport

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea