Moderne de Geometrie Covor de Catifea Pentru Camera de zi Dormitor Casa Mare Zona de Pernă Anti-alunecare Covorase de Absorbție a Apei Yoga Covoare

57.40lei

81.97lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Moderne de Geometrie Covor de Catifea Pentru Camera de zi Dormitor Casa Mare Zona de Pernă Anti-alunecare Covorase de Absorbție a Apei Yoga Covoare

1. Acest covor este foarte potrivit pentru zonele cu trafic intens în casa ta.Este, de asemenea, un loc de joacă pentru copii și animale de companie.Nu este ușor să fii rănit și alunecare.

2. Covorul este moale, respirabil, confortabil, murdărie-rezistente, rezistente la apa, mucegai-proof, anti-agățare, nu se cădea, adoptă materiale ecologice, și este inofensiv pentru organism.

3. Instrucțiuni de curățare: vă recomandăm să utilizați speciale de curățare covor de lichid și de vid cu regularitate.Deși acest covor poate fi spălat și mașină de spălat, noi nu recomandăm să faceți acest lucru, deoarece acest lucru va deteriora viață a covor.După curățare, vă rugăm să se usuce într-un loc aerisit.

4. Simplu stil modern, culori simple și linii, fast-paced sentiment.

5. Dormitor, camera de zi, camera de studiu, camera copiilor, senior camera, balcon poate fi utilizat universal.

Descriere:

Culoare: Uita-te la poza

Dimensiune: Uita-te la poza

Greutate: aproximativ 1000g/m2

Material: Poliester, Catifea

Detalii Produs:

Pachetul Inclus: 1 BUC*Covor

Dragi prieteni,

Permiteți-mi să introducă acest covor.Acest covor este fabricat din gros coral catifea pe suprafață.Se simte cald, respirabil și confortabil.Nu este ușor să nod.Acesta poate fi uscat imediat dacă este stropit accidental cu apă.Silicon non-alunecare de particule sunt folosite în partea de jos, așa că nu este ușor pentru a muta pe teren.

Acest covor este fabricat din materiale de înaltă calitate și este compatibil cu pielea umana.Copii, animale de companie, și persoanele în vârstă pot odihni și să se joace direct pe ea.

Metoda de curățare pot fi curățate de mașină sau o mașină de spălat.Spin-uscare nu este recomandată.După curățare, vă rugăm să se usuce, și, de obicei, utilizați un aspirator pentru a reduce apa de spălare.Masina de spalat va reduce covor de viață.

Atenție:

Nu folosiți înălbitor și se spală cu același/culori similare

Notă:

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.

Despre Culoare: imaginea prezinta elemente reale, fără nici o prelucrare specială.Dar culoarea și luminozitatea pot diferi putin ca urmare a diferitelor monitoare de calculator sau de alți factori.

Despre Dimensiune : vă Rugăm să permiteți-1-3cm diferă datorită manuală de măsurare și diferite lot de produse.Vă rugăm să înțelegeți.

Înțelegerea dvs. va fi foarte apreciat!

Au un moment bun!

Etichete: decor modern, foto tapetes, covor dormitor, europene covoare, 160x230 covor, mobilier dormitor, covor în dormitor, tort wilton, covor modern, art deco covor

Technics Masina De Facut
Numele Covor De Catifea
Utilizarea toaleta
Numărul De Model SF0161
Stil Europa
Modurile de vânzare Cu ridicata și cu Amănuntul
Feature3 Respirabil
Feature6 Absorbția De Apă
Design wilton
Loc Salon
Feature2 MOALE
Feature1 lumina
Wigeht despre 1000g/m2
Se Spală Stil Mecanică De Spălare
Model Tip GEOMETRICE
Nume1 Camera de zi dormitor Copii covor
Material 100% Poliester
Forma Dreptunghi
Origine NC(de Origine)
Facilitate4 Rezistent la uzură
Decorare Stil Simplu
Prenume2 Covorașe De Yoga
Feature5 Murdăria rezistentă la
Caracteristică non-alunecare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea