120*200cm animale de COMPANIE Izolare Cortina Pături de Urgență de Urgență Sac de Dormit Camuflaj Tabără Instrument Militar de Salvare în aer liber Pătură

34.56lei

46.08lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Material: PET film aluminizat

Aplicabile oameni: adulți, poate găzdui 2 adulți

Culoare: Camuflaj

Caietul de sarcini: pungă cu sac de depozitare, pungă cu sac de depozitare și fluier carabină

Dimensiune: 120 * 200cm

Notificare:

1.Vă rugăm să permiteți 1-3.0 Mm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a cumpăra.

2.Datorită diferitelor afișează, pot exista diferențe subtile în culorile produselor.Sperăm să le putem înțelege.

3.Vă rugăm să ne lăsați un mesaj dacă găsiți orice probleme pe produsul nostru și vom fi bucuroși pentru a rezolva problema pentru tine.

1. Ușurința de utilizare.Mai ușor decât o urgență pătură, pur și simplu scoate chestii sac, derulați, și de a urca în interiorul.De urgență sacul de dormit poate fi folosit Ca un sac de dormit captuseala pentru a controla temperatura corpului.Aceasta geanta este mic și ușor, ușor de transportat și depozitat.

2 .Durabilitate de urgență de supraviețuire sac de dormit kit-ul este format din 26 um extra gros, rezistent la apa si reutilizabile material mylar.Pot fi pliate în sus ȘI PUNEȚI-l înapoi în Nailon impermeabil sac pentru următoarea aventură.Un must-have cort pentru camping, drumeții și activități în aer liber.

3. A menține temperatura corpului de Urgență Saci sunt realizate din durabil, reflexiv film de poliester, care poate crește temperatura corpului la 20 de grade În frig și în condiții meteorologice nefavorabile.Este o necesitate pentru vreme rea și aventuri în aer liber cum ar fi vânt, ploaie și zăpadă.

4. Făcut pentru situații de urgență Multifuncțional folosit ca o supraviețuire de urgență pătură, poncho, adăpost de urgență și mai mult, potrivit pentru greseala ta Geanta De culoare portocaliu de învelișul exterior de acest sac de dormit este esențial în a ajuta echipele de salvare au găsit-o.

Lista De Pachete:

1buc*de Urgență sac de dormit

1buc*sac de Depozitare

1buc*Carabină(model numai: sac de depozitare pungă cu fluier carabină, această secțiune are de configurare)

Etichete: am sac de dormit, ham cuțit, camping pisici, de urgență somn, masina de urgență sac, de urgență sac de dormit termic rezistent la apa, echipamente de salvare militare, eureka bivy cort, hamac underquilt, sac de dormit

Confortabil Scară De Temperatură [0℃~-10℃]
Aplicabile Oameni Adult
Nume De Brand Forfar
Lungime Standard (Suitable for 1.8 m Height and Below)
Single/Double Sac De Dormit Despicare Singur Sac De Dormit

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea