5MP Mini PoE IP PTZ Camera Glonț 4X zoom Optic 2.8-12mm IP66 CCTV Cam în aer liber, Suport ONVIF P2P H. 264 (H. 265) Pentru HK POE NVR

269.11lei

302.35lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere produs •Total corp Metalic de construcție, IP66 rata de protecție •Suport H. 264 / H. 265 • AR0521 Senzor CMOS, Hi3516D, 5.0 Megapixeli, zoom optic 4X •HD-IP interfață digitală de ieșire, a imaginii de înaltă definiție •Suport permit transmisii, Rezoluția și Rata de cadre stabilirea în mod independent •PWM funcție, inteligent de iluminare IR & consumul de energie este variabilă, dependentă de factorul de zoom •IR distanta de 50M, •ONVIF2.Versiunea 4 ; bună compatibilitate cu multe Nvr-uri ca NUUO , DAHA , HKVISION , JUFENG , AEVISION și așa mai departe •Suport funcția P2P •Suport de Stocare Cloud.

POE IP PTZ Camera de 5MP HD Super 2592x1944 Pan/Tilt Zoom 4x Viteza Bullet Camere Onvif H. 264/H265 Compatibil Cu HIKVISION NVR CCTV de Securitate în aer liber 5MP MINI Dome PTZ ZOOM 4X POE IP aparat de Fotografiat Viziune de Noapte 40m Cu HIKVISION NVR ONVIF Mobile P2P Vizualizare 160° Pan fără sfârșit 55°Înclinare,Fiecare Colț Acoperit!Cu funcție pan, 2M/5MP PTZ camera de securitate poate roti 160° fără sfârșit orizontal la viteză mare.De rotație înclinare la 90° asigură o încredere acasă și de afaceri de monitorizare și supraveghere, fără verticale limitări, lăsând nici o "zonă moartă".În plus, susține presetate punct de Croazieră, timp și viteză, după cum doriți.Impresionant Zoom Optic 4X zoom Motorizat cu funcția de auto-focus în zoom optic 4X camera IP permite un unghi larg de vizualizare (36°~100°).Acesta vă permite să zoom in pentru a vedea mai multe detalii de obiecte aflate la mare distanță, fără a obține mai aproape, sau zoom out pentru a obține o gamă mai largă și Incredibil de Viziune de Noapte – Până la 50m excelenta viziune de noapte camera de securitate oferă 24/7 de monitorizare continuă și de supraveghere acasă. 6 buc de Led-uri Infraroșu permite un super-lungă distanță viziune de noapte – până la 165ft în condiții de lumină scăzută, în cazul în care sistemele de securitate normale nu funcționează.De Detectare a mișcării, Cea mai inteligentă pentru Alerte ori de câte ori un pericol este detectat, camera de supraveghere va declanșa alerte de imediat trimiterea de alertă de e-mail și împinge notificări pe dispozitiv.De asemenea, încărcări și salvează capturat imagini/video de la un server FTP.Puteți crea specifice de mișcare detectează zone să monitorizeze anumite zone, după cum doriți.Puteți ajusta sensibilitate de detectare a mișcării pentru a reduce alertele false.

Setarea ușor, și Vizualizarea de la Distanță, Oricând, de Oriunde, indiferent unde vă aflați, puteți accesa de la distanță camera foto pentru a vedea live streaming și rămâne conectat.Vezi de la distanță aparatul foto prin intermediul: gratuit "Hisee" App pe dispozitivul mobil în aer liber rezistent la apa de Design Una dintre cele mai bune în aer liber, camere de securitate vreodată cu IP66 rezistent la apa IP rating!Vremea rezistent la corp și carcasă din aliaj de aluminiu permite să funcționeze perfect chiar și în vreme rea, ca din ploi sau zăpezi.Ce este POE(Power Over Ethernet)?Power over Ethernet face cablare și instalare mai ușoară: Cu acest Power Over Ethernet camera, doar conectați-l la 1 cablu pentru energie și Ethernet.Dacă utilizați funcția POE, acest aparat necesită o separat POE injector sau switch POE pentru a funcționa.Switch POE sau un injector POE NU sunt incluse.Notă Această POE camera PTZ NU au nevoie de POE splitter, built-in modul POE în aer liber, Mini PTZ POE Bullet Camera IP Sony322 1080P de 5MP, Full HD, Zoom Optic 4X 6PCS IR 50M P2P de Securitate CCTV Onvif Pachetul Incluse 1 x PTZ Camera POE IP 1 x Manual de Utilizare 1 x aparat de Fotografiat Suport(Perete Standard) Suport de Detectare a Mișcării, ori de câte ori un pericol este detectat, Aceasta camera de supraveghere va declanșa alerte de imediat trimiterea de alertă de e-mail și împinge notificări pe dispozitiv. · Puteți crea specifice de mișcare detectează zone să monitorizeze anumite zone, după cum doriți. · Puteți ajusta sensibilitate de detectare a mișcării pentru a reduce alertele false.

Etichete: camera ptz, camera poe ptz, tptek camera ptz, camera ip dome ptz de exterior poe, lte aer liber cam, 8ch 1080p, ptz, camera ip ethernet, gadinan ip camera 5mp, caz zoom h

5.0 MP, Rezolutie
Protocol De Comunicații TCP/IP, HTTP, FTP, RTSP, UPnP, DNS, NTP, RTP, UDP, IGMP
Sisteme De Operare Acceptate windows xp
Consum De Energie(W) 12V
Compatibil cu cu HKVISION/DAHA/piatră de Hotar/AEVISION/UC2 și AXXON platforma
Instalare Partea
Nume De Brand HSmartcam
Sprijinit De Sisteme Mobile
culoare Alb
Tip Camera IP
Legat de validare IP66,CE,FCC,RoHs
Alarma De Acțiune E-Mail Foto
Speed Dome Onvif Compatibil Cu HKVISION xmyey POE NVR
De Alimentare(V) 12V
Iluminare Minimă(Lux) /
Alimentare Cu POE
Depozitare NICI unul
Senzor De Brand Sony
Iluminare scăzută culoare
Suport H. 264 (H. 265)compresie
Unghi De Vizualizare 85°
Temperatura De Operare Impermeabil în aer liber
Numărul De Model 361
Software-Ul De Control Suport pentru Windows, Symbian, iPhone, smartphone platforma
Led-uri
Stil Camera Bullet
Format De Compresie Video H. 264
De Înaltă Definiție 5.0 Megapixeli
Conectivitate IP/de Rețea cu Fir
Interfață De Rețea RJ-45 10/100Mb Ethernet Slot
Caracteristici Speciale Impermeabil / Rezistent La Intemperii
Megapixeli 5MP
TF Card NICI unul
Ieșire Audio NICI unul
POE 48V RJ45 pinii 1,2 /4.5= pozitiv, RJ45 ace 3,6/7.8 = negativ.
IR Distanta(m) 40-50m
De exterior PTZ POE Camera IP Bullet ONVIF2.4;Suport funcția P2P
5MP POE IP 5MP 3516EV300+SONY335 2.7-13.5 MM
Suport De Perete Partea
Lentila (mm) 4X f=2.7~14MM
Dimensiuni (L x W x D)(mm) /
Senzor CMOS

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea