Unisex Sport bi Jachete Hanorac+Pantaloni Costum de Toamna Iarna bumbac Moale, Cald Bărbați/Femei Hoodie XXS-4XL

91.05lei

144.53lei

-37 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1.avem propria fabrica de vânzări directil de fabrica,eliminarea tuturor link-uri intermediare,control strict a produce cost de calitate.

2.Scopul nostru este de a aduce marca a lumii și fiecare gospodărie purta hainele noastre.

3.Brand-ul nostru este auto-produs și vândut la un preț mai mic, și sincer vă invităm Cumpărare de cooperare pe termen lung.

Dimensiunea va avea o eroare de 1-3 cm, pe care este normal de eroare.Vă rugăm să selectați dimensiunea de haine împotriva dimensiunea diagramă.

Nume Produs:Hanorace Barbati/Femei Tricou

1.Produsele noastre sunt vândute în mai mult de 200 de țări din lume și au primit laude unanime.Vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra.

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și un 5-star detaliate pentru rating.Noi sincer vă mulțumesc pentru sprijinul dumneavoastră.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil, înainte de rating.Va garantam ca vom rezolva orice problema pentru tine 100%.

Etichete: american tricou, hoodi, negru hoodi, coreeană tricou, hudi, moale tricou, tricou vintag, gluga hanorac, dinozaur tricou, hellboy lil peep

Cu glugă Da
Guler Cu glugă
Maneca Stil Regulat
Grosime STANDARD
Parte Detașabilă NICI unul
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand liser
Lungime maneca(cm) Plin
Stil Casual
Tip Slim
Material Poliester
Numărul De Model Hanorace Seturi
Model Tip Print
Tip De Închidere NICI unul
Îmbrăcăminte Lungime Regulat

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea