Câinele Bandană pentru Câini de talie Mare de Crăciun Buffalo Plaid Fulg de nea animale de Companie Eșarfă Triunghiulară Bavete Basma Set Accesorii Costum de Companie

26.51lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

modname=ckeditor

Câinele Bandană pentru Câini de talie Mare de Crăciun Buffalo Plaid Fulg de nea animale de Companie Eșarfă Trianguar Bavete Basma Set de Companie Costum Accesorii de Decorare pentru Animale de companie

【Premium Material】Câine bandane sunt realizate din bumbac de calitate premium, rezistent si respirabil, ar putea satisface dvs. de animale de companie și oferă o frumoasă și diferite pansament.

【Dimensiunea corespunzătoare】Noastre de companie eșarfe sunt despre 17.7 *17.7*25.5 inch, potrivit pentru cele mai multe medii și mari câini.Catelus bandane pot fi pliate de mai multe ori, doar dreptul de a se potrivi câini de talie mică chiar și pentru pisici.

【Model de Design】câinele bandană să adopte un unic design clasic de Crăciun, Ei au mai multe drăguț și delicat modele pe care le puteți schimba în fiecare zi pentru a da animalele de companie arată un aspect diferit.

【Diverse Ocazii】Un element esențial cadou care poate face animalele de companie distinctă, prinde ochiul cuiva, frumos sau moale.Face cainele pare drăguț și la modă.Ideal pentru a face fotografii, petreceri, nunti.

【Despre Servicii】 24 de ore customer service on-line, doar pentru a obține satisfacție de 100%.Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să ne contactați.

Etichete: buffalo jucărie, buffalo check, buffalo plaid, accesoriu câine, dog hook, rucsac mini drăguț, animale de companie pulover, plaja mult, câine, animale de companie carouri

Nume De Brand MGQPET
Material 100%bumbac
Avantaj Moda,drăguț,multe culori
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Bandaj Triunghiular
Potrivit pentru Câine,pisică,copii
Setați Tipul No
Număr Articol MGKPC0246
Tip Câini
Caracteristică design drăguț, moale

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea