Prograce Copii Ceas Inteligent Camera Copiilor Fata de Jucărie Smartwatch Copil de Jocuri de noroc Ceas Digital Ceas de mână Ceas Sport Copii Cadou

71.15lei

131.72lei

-45 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini:

1. Camera: 0.3 MP 2. CPU: MTK6261D 3. De stocare RAM+ROM: 32+32M 4. Timp de așteptare: 1 zi 5. Baterie: 3.7 V/600MAH 6. Trupa Material: Gel De Siliciu 7. Bluetooth: Versiune.3.0 8. Rezolutie: 240*240 pixeli 9. Display: 1.54" inch IPS HD LCD 10. Memorie: Suport max 32GB TF card. (Vă rugăm să formatați TF card to FAT32 înainte de utilizare.) 11.Incarcator: 5V 1A / 5V 2A 12.Limba: Engleză, Rusă, Franceză, Germană

1.Timp

Două versiuni pentru a afișa ora, convenabil pentru copii de a utiliza.

2. De Management În Sănătate

Include pedometru pentru a conta pașii și calorii, încurajați-vă copilul să păstreze sportive.

3.Fotografie

Cu 90°rotativ suport camera face fotografii și selfies tale, să-ți lași copiii să se bucure ei înșiși.

4. Jocuri

Built-in 4 jocuri amuzante (Whac-a-Mole, Ninja Online, bine ati venit Dumnezeu a Bogăției, Curajos Bani), copiii se pot relaxa atunci când sunt obosit și a scăpa de telefon mobil.

5. Audio Music Player

Nevoie pentru a introduce card TF pentru a utiliza această funcție, doar alege muzica pe care copilul dumneavoastră preferă să descărca Muzică de fișier înainte de a juca.

6. Radio FM

De asemenea, puteți faceți clic pe canal de căutare pentru a juca difuzare prin cască.

7.Lanterna

Ochi mici sunt utile pentru copii, care este plin de curiozitatea de a explora lumea, chiar și pe timp de noapte.

8. Sănătos Gel De Siliciu Trupa

Non toxic si inodor, sigur și confortabil, se potrivesc pentru copii utilizarea de zi cu zi.

Conținutul De Produse

2G Copii Ceas Inteligent * 1 Cablu USB * 1 Manual * 1 Cutie de Cadou Rafinat * 1

Despre Transport

1. Postul va fi livrat în termen de 1-3 zile lucrătoare. 2. Noi nu acoperă orice impozite și taxe!Cumpărătorii sunt responsabil pentru Taxe/Impozite 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese, adresa Dvs. de ordine TREBUIE să corespundă cu adresa de Livrare 4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați 5. Dacă adresa dvs. este definită ca zonă de la distanță , va trebui să plătească în plus la distanță taxa de transport.Sau vă rugăm să ne dea un nou o adresă care nu este de la distanță.

Despre Garanție și Retur

1.Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.Dacă piesele sunt deteriorate în timpul perioadei de garanție, vă vom trimite piesele pentru drum liber 2.Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT 3.Dacă ai de a returna produsul în termen de 15 zile de la primirea acesteia pentru orice motiv, va vom returna plata.Cu toate acestea, cumpărătorul trebuie să se asigure că mărfurile returnate sunt intacte.Dacă elementul este deteriorat sau pierdut la întoarcere, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom rambursa întreaga sumă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu o companie de logistica, iar cumpărătorul va fi responsabil pentru costul de transport maritim de returnat.

Despre Feedback-Ul

1. Va garantam ca toate produsele noastre sunt "descrise" în descrierile lor.Ne străduim pentru 100% satisfacție a clienților pe fiecare vanzare noi complet. 2. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. 3. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: barbati ceas cronograf, smartwatch, băiat copil să privească, ary ceasuri, copil subțire ceas inteligent, hs6620d ceas inteligent, bărbați ceas, bărbați ceas de mână, smartwach rezistent la apa, cifre ceas

Dimensiunea De Afișare 1.54 inch
Tip Pe Încheietura Mâinii
Compatibilitate Toate Compatibile
Nume De Brand PROGRACE
culoare roz, albastru
Sistemul NICI unul
Mișcarea Digital
PROCESOR Producător Mediatek
Mișcarea De Tip Electronice
Stil Simplu
Banda de culoare roz, albastru
Limba Spaniolă
Forma Ecranului Pătrat
Capacitatea bateriei >450mAh
Cartela SIM Disponibil Da
GPS No
Carcasa Din Material Cauciuc
Origine NC(de Origine)
Funcția Luna
RAM 128MB
Banda Detasabila No
Material De Trupa Gel De Siliciu
Modul De Rețea NICI unul
PROCESOR Model 6261D
Camera Din Spate 0.3 MP
Cerere Grupă De Vârstă Copil
Certificare CE
Mecanism No
Rezoluție 240*240
Mai Multe Cadrane Da
Descarcă APP Disponibile No
ROM 32 GB
Caracteristică Fotografie, Fitness Tracker, Luminos
Grad Impermeabil Nu Rezistent La Apa
Baterie Detasabila No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea