În aer liber Tactice Jumătate Masca Airsoft Protecție Militară CS Biochimice Joc Cosplay Măști de Fotografiere de Vânătoare Masca de Paintball

46.58lei

73.91lei

-36 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

În aer liber Tactice Jumătate Masca Airsoft Protecție Militară CS Biochimice Joc Cosplay Măști de Fotografiere de Vânătoare Masca de Paintball

Denumire produs: Masca Tactic

Aplicabile faptei: Tactici necesare, piscină de agrement, de zi cu zi a vă relaxa, de divertisment de familie

Componenta produsului: O masca

Greutate produs: Despre 100g (NW)

Produs culori: ACU, WL, AOR1, AOR2, LA, BK, PC, FG, HI, OD, PG, T, TY

Aplicabile gen: Unisex

Dimensiune produs: 23x14cm (Manual de măsurare, erori exista)

Rezistenta la Impact: produsul a trecut ANSI Z80.3 picătură mingea de test.La o tempera de -10℃-42℃, rezistenta la impact ajunge 600FPS

Potrivit circumferinta capului: 45~52cm

Produs material: 1000D nailon

TRANSPORT

Timp de preparare: de Obicei, va vom trimite comanda în termen de 3 zile.

Special pentru festivalul de shopping, avem nevoie de 5-7 zile lucrătoare să se pregătească pentru cauza noastră numeroase comenzi, sper că te-ar putea înțelege.

Timp de livrare: Diferite țări și diferite clase de transport au diferite timp de livrare, puteți verifica Timpul Promis atunci când alegeți mod de transport maritim pentru comanda dumneavoastră.

(Clasa Economy shipping favorabil cu taxa de transport, dar nu a livrat informații.)

Asigurați-vă că vă oferi corect adresa de livrare si telefon.Toate elementele vor fi livrate la adresa de livrare furnizate de tine.

FEEDBACK-ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele inclusiv, Produs conform Descrierii,Comunicare și Viteza de Transport maritim, cu cumparator spectacol, ne va da $2 sau un cadou pentru următoarea comandă.Suntem, de asemenea, bucuros dacă puteți partaja produsele noastre pe SNS și Facebook, da screenshot de la noi, ne va da $2 sau un cadou.

Dacă aveți orice probleme cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

SFATURI

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?

Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Etichete: masca de vopsea, masca paintbal, airsoft rimel, airsoft masque, airsoft masca de plasă, armata masca de gaze, airsoft full masca de fata, europa geode, masca airsoft, airsoft masca de fata

Produs culori ACU, WL, AOR1, AOR2, LA, BK, PC, FG, HI, OD, PG, T, TY
Material Nailon
Greutate Produs Despre 100g (NW)
Numele Tactic Jumătate Masca De Fata
dimensiune produs 23*14cm
Material produs 1000D Nailon

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea