Femei Haină de Blană de Oaie Adevărată Forfecare Haină de Blană cu Guler de Turn-down de Iarnă de Oaie Tunsă Geaca de piele de oaie Haina de Blana Poveste 17145B

491.35lei

701.94lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Femei Haină de Blană Adevărată Tunsul Oilor Haină de Blană cu Guler de Turn-down de Iarnă de Oaie Tunsă Geaca de piele de oaie Haina de Blana Poveste 17145B

Notificare pentru dimensiunea alegerea:

Dimensiunea bust în jos dimensiunea diagramă este haina dimensiune bust(nu corpul tău dimensiunea bustului), vă rugăm să asigurați-vă că veți alege haina de cel puțin 8 cm mai mare decât corpul tău piept dimensiunea măsurată.De exemplu, dacă corpul tău dimensiunea bustului este 92cm, mai bine ai alege dimensiunea bust 100cm de la haină.

Dacă aveți orice întrebare cu privire la mărimea, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi. (1cm= 0.3937 inch, ±2cm toleranță este permis)

Dimensiune(cm)

Lungime

Bustul

Umăr

Maneca

M

95cm

100cm

40cm

55cm

Am

95cm

104cm

41cm

55cm

XL

95cm

108cm

42cm

55cm

XXL

95cm

112cm

43cm

55cm

XXXL

95cm

116cm

44cm

55cm

4XL

95cm

120cm

45cm

55cm CUM PENTRU a MĂSURA

Pentru a alege dimensiunea corectă pentru tine, meawsure corpul tău după cum urmează

Ce marime ar trebui sa comand?

Primul cel mai important lucru care le puteți face înainte de a vă petrece într-adevăr bani de a cumpara noastră adevărată haină de blană este de a obtine corectă a corpului dimensiune bust de tine.Al doilea lucru ce trebuie să faceți este adăugarea de 4cm pentru corpul tau dimensiunea bustului pentru a calcula corect haina dimensiunea bust ar trebui să alegeți.În cele din urmă, aveți nevoie să se uite prin dimensiunea diagramă pentru a găsi mărimea potrivită, care ar putea potrivi cel mai bine.Sau ai putea pur și simplu să ne contactați și să ne anunțați corpul tau dimensiunea bustului, ne vor ajuta să alegeți corect haina dimensiune.

Am de gând să-ți cumperi un sacou blana, ar trebui să aleg un tunsul oilor blană unul.

Dacă sunteți nou la blană și doresc să cumpere mai rezonabil la pret dar clasa de top real haină de blană, pentru a alege real tunsul oilor haina de blana.Acest tip de blana este cald, ușor, mătăsos, moale și ușor de purtat.O opțiune populară pentru fox este să-l poarte pentru sportiv, activ pare.Sunteți de planificare pentru a purta blana ta în timp ce schi sau la cabina ta?Tunsul oilor blana este o alegere inteligentă pentru aceste ocazii.

Acest lucru va real tunsul oilor haină de blană vărsat de păr?Cum să se ocupe cu ea?

Da, dar foarte putin.Unul dintre evenimentele naturale de a deține o adevărată haină de blană este vărsare – este destul de normal și inevitabil.La fel de ușor ca parul cade din cap, așa că o face cu un adevărat haina de blana.Din fericire, femeile noastre reale tunsul oilor blana jacheta este fabricat de înaltă calitate reale tunsul oilor blana material, așa că nu va vărsa parul la fel de mult ca alte materiale proaste real tunsul oilor haină de blană, care este făcut de proastă calitate blana materiale.

Cum să ajungi la tunsul oilor haină de blană curată?

Porți preferate real haină de blană și ar putea deveni murdare.În timp ce s-ar putea, de obicei, arunca real haină de blană în mașină de spălat și uscător, acest lucru nu este alegerea potrivită atunci când vine vorba de real blanuri.Ai putea lua de mai jos metode de a avea grijă de real tunsul oilor haină de blană și să-l curat:

Se agită Blană:

Pierdut de multe ori murdăria și alte resturi pot deveni prins în blănuri.Atunci când se agită ușor-ți haina, o mare parte din această murdărie se va agita gratuit, oferindu-vă un aspirator strat cu doar un shake de simplu.Dacă acest lucru rezolvă dumneavoastră murdărie problema, nu este nevoie să caute profesional haină de blană de curățare.

Perie Blana în Timp ce Acesta se Blochează:

Ar fi un beneficiu pentru periaj ți haină de blană.Cum să se spele haina de blană?În primul rând, asigurați-vă că vă cumpărați o perie, care este proiectat pentru blană adevărată de produse astfel încât să nu provoca daune la haina.Înainte de periaj, asigurați-vă că ați închide haina de blană în mod corespunzător astfel încât orice murdărie sau resturi perie gratuit cade la pământ, mai degrabă decât pur și simplu se deplasează în jurul valorii de haina.

A crea o Soluție de Casă pentru Manipularea Mici Pete:

Îndepărtarea petelor înainte de a se pune cu adevărat este esențial să se asigure haina rămâne în formă bună.Pentru a crea această soluție, va trebui să se amestecă o parte apă cu o parte izopropilic.Apoi, puteți aplica direct pe pata pentru a elimina și de a restabili haina înapoi la starea inițială.

1. Toate produsele noastre sunt verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.

2. Ar trebui să găsiți orice probleme cu produsele noastre, va rugam sa nu ezitati in a contacta echipa noastră de servicii clienți în termen de 7 zile de la primirea produsului.

3. Dacă nu sunteți complet mulțumit cu achiziția.S-ar putea returna la noi sau de schimb.Toate declarațiile element nu trebuie să fie utilizate sau semn de deteriorare intenționată.

Dacă este o problemă de calitate, vom plăti pentru returnarea costurilor, vă rugăm să ne trimiteți primirea ai luat de la posta.

Dacă este alta problema (nu de calitate), cum ar fi dimensiunea.Am putea accepta pentru înlocuirea, iar cumpărătorul trebuie să plătească pentru returnarea și reshipping cost.

4. Transport

După ce plata este confirmat, vom procesa comanda si livra elementul cât mai curând posibil.

Etichete: nurca naturale benzi de cauciuc, cravată, haină de blană, blană de vulpe albastră haină de iarnă, pad vesta de blană de nurcă, im haină de blană, haina blana de oaie, haină de blană tunsă de piele de oaie, lana merinos, haina blana de oaie, aviator haina femei

Tip Largi, cu talie
Tip De Închidere Singur Pieptul
Îmbrăcăminte Lungime mult
Grosime Gros (Iarna)
Decor Blana, De Buzunar
Nume De Brand BLANA POVESTE
Captuseala Poliester
Gen FEMEI
Ambarcațiunile\Technics Blana Complet
Sezon Primavara,Toamna,Iarna
Cu glugă No
Lungime maneca(cm) Plin
Origine NC(de Origine)
Îmbrăcăminte De Tip Blana Naturala
Numărul De Model 17145B
Guler Guler de Turn-down
Principalul Tip De Blana Tunsul oilor blana
An 2018
Material Blana De Miel
Maneca Stil Regulat
Stil Gros De Blană Cald
Model Tip Solid

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea