SMAEL Ceasuri Barbati Ceas din Oțel Inoxidabil Caz din Piele Ceasuri Auto Data Relogio Masculino 9118 Cuarț Mens Ceasuri

69.21lei

138.41lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

SMAEL Ceasuri Barbati Ceas din Oțel Inoxidabil Caz din Piele Ceasuri Auto Data Relogio Masculino 9118 Cuarț Mens Ceasuri

Pachetul Include:

-1 * SMAEL Ceas Sport

-1*Card De Garanție

-1* Cardul De Instruire

ceas sport

De transport și Ambalare

Toate articolele vor fi verificate de două ori și bine ambalate înainte de a trimite.Produsele vor fi expediate în termen de 1 zile lucrătoare de la cumpărători să plătească pentru comanda.De obicei durează aproximativ 7 la 60 de zile lucrătoare pentru livrarea pachetului la destinație(pentru zone izolate,este posibil să dureze un pic mai mult).Între timp,puteți alege EMS sau DHL Express pentru a scurta timpul de transport maritim dacă ai nevoie de ordonanța de urgență(vă Rugăm să confirmați numele destinatarului și informații de transport maritim înainte de plasarea comenzii).

Anunt Special:

Argentina: de obicei, durează aproximativ 60 la 90 de zile lucrătoare pentru livrarea comenzii la locul tău.

Brazilia: CPF sau CNPJ id nevoie.De obicei durează aproximativ 60 la 90 de zile lucrătoare pentru livrarea comenzii la locul tău.

Federația rusă: FULL RECIOIENT NUMELE este necesară.De obicei durează aproximativ 90 la 120 de zile lucrătoare pentru livrarea comenzii la locul tău.

Dacă nu primiți comanda în termen de 60 de zile lucrătoare,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi Negativ și Neutru Feedback-ul, vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolvați problema.

Fiscale

Suntem dedicat pentru a oferi produsele noastre la preț optim.Cumpărătorul este responsabil pentru plata impozitului implicate,cum ar fi taxele de Import,TVA etc. Dacă destinația este în Brazilia, vă rugăm să furnizați CPF sau CNPJ, atunci când plasați comanda, astfel încât să reducă la minimum problemă de logistică.

Reveni

Dacă produsul nu este în stare bună, vă rugăm să ne contactați înainte de a returna produsul.Va vom trimite un alt element nou ca înlocuitor de indata ce primesc pachetul returnat.

Vă rugăm să returnați un produs defect prin poșta aeriană Înregistrată în termen de 5 zile calendaristice de la primirea comenzii.

Vă rugăm să asigurați coletul de retur cât mai mic posibil și vă rugăm să faceți înapoi de transport de marfă mai mică decât 5,00 USD.

Feedback-ul

Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră

Dacă primiți comanda si este in stare buna,ne-ar fi recunoscător dacă ne-ar lăsa de 5 stele Feedback-ul Pozitiv pentru tranzacție.

În caz contrar, ne-ar fi recunoscător dacă ar fi să ne contactați înainte de a părăsi 1 stea la 3 stele, Feedback-ul, vom avea plăcerea de a oferi o soluție satisfăcătoare.

Cum de a da feedback-ul?

nedefinit

Etichete: smael ceas, alamă caz ceas, omul ceas sport, masina ceas, cazul armă, smael ceas km, smael vanzare ceas, masina de ceas pentru, cutie din oțel inoxidabil, bărbați ceas

Mișcarea CUARȚ
Caracteristică NICI unul
Carcasa Din Material ALIAJ
Ceas Tip ceas barbati relogio masculino
Cazul Formei RUNDA
Cuarț Ceasuri de mana Pentru barbati casual Piele watchband ceas
Nume De Brand SMAEL
Cutii & Cazuri Material Hârtie
Uita-Te La Stil Creative cuarț ceasuri barbati de lux de top casual
uita-te la cazul Din Oțel inoxidabil mens' ceasuri
Stil Moda & Casual
Trupa Tip De Material Piele
Ceas Rezistent La Apa 30M rezistent la apă ceas deșteptător
Caz Grosime 13mm
Cuarț ceas mecanism de deplasare Japoneză Cuarț circulație Ceasuri de mana
Mens ceasuri top lu... relojes hombre 2019 bărbați ceasuri
Cadran De Ceas cuarț ceas 50mm
Trupa Lungime 26.5 cm
Tip De Element picătură de transport maritim ceasuri
Diametru Cadran 47mm
Caracteristica Ceas Rezistente la șoc ceasuri
Numărul De Model 9118
Formati Fereastra Material Tip Sticla
Incuietoare Tip Catarama
Adâncime De Rezistență La Apă 3Bar
Lățime De Bandă 23mm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea