Adaptor Pentru SCOWELL Starlock Oscilante Multi-Tool cu panze (P. S numai pentru SCOWELL starlock lame,nu se potrivesc pentru alții

41.25lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

modname=ckeditor Adaptor pentru SCOWELL starlock oscilante multi-tool cu panze vă Rugăm să citiți descrierea înainte de a plasa comanda!!!Dacă nu citiți descrierea și-l cumpere,dacă aveți orice problemă,nu Vom lua nici o responsabilitate!!!!Important!!

1. Acest adaptor conceput în principal pentru SCOWELL Starlocak oscilant lame de ferăstrău,folosit doar pentru SCOWELL starlock lame,pot fi folosite pentru celelalte marci.

2. Acest adaptor în principal de a rezolva problemă de instalare,care este ușor de căzut de la mașini cu care se instala cu lame drepte.acum, adăugați acest adaptor pentru a rezolva această problemă,astfel încât să poate instala lame din orice unghi.

Am recomanda să cumpere cutia cu lame sau set complet lame,în acest caz, acest adaptor este gratuit.

modname=produse&cols=5&colspace=10&rowspace=10&showName=true&showPrice=true NE $61 NE $48

Etichete: fein multimaster instrument, lamă de ferăstrău circular pentru lemn, unealta starlock, hss lama, starlock, demon blade adaptor, 60mm diamant văzut lama, ebon blade, adaptor multi tool, milwaukee multitool

Nume De Brand SCOWELL
Numărul de Pc-uri 1 buc
Numărul De Model OSSA
Finisare Alte
Materialul Lama Aliaj De Oțel
Lama Tip Multifunctional Lama
Utilizare doar pentru SCOWELL starlock lame,nu se potrivesc altele brand lame

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea