Digital Jocul Magic Bloc Fast-Paced Universal Portabil 4 Fețe De Bord Din Lemn De Siguranță Numărul De Adulți De Joc Petrecere De Strategie De Puzzle Cub

28.41lei

40.59lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Material De Calitate

Acest patru laturi versiune este facut de mediu colorate, de lungă durată din lemn cu o pâslă suprafață de joc.

Combinațiile Numerice

Acesta dispune de 10 numărul de lemn placi mai degrabă decât tipic nouă numere din alte versiuni, aducând mai multe combinații numerice în joc.

4 Fețe Placa De Lemn

Poate fi jucat cu orice număr de jucători, dar cele 4 laturi bord îl face ideal pentru patru jucători.Sigur de a aduce de ore de bucurie și farmecul lumii vechi pentru casa ta.

Instrument De Învățare Mare

În zilele noastre, închide cutia jocului este dat de o nouă misiune.Ea a devenit un instrument pentru predare de bază completări în clasă în timp ce, de asemenea, îmbunătățirea de abilitățile sociale de bază.

Universal

Închide caseta de joc este destul de ușor de învățat și poate fi savurat de către copii, adolescenti, si adulti.Acesta poate fi jucat cu 2 până la 4 jucători, perfect pentru o reuniune de familie, picnicuri, zile de nastere, petreceri.

Caietul de sarcini:

Tip: Joc De Zaruri

Material: Lemn

Culoare: Verde

Cantitate: 1 buc

Dimensiuni: 22.5*22.5*3.5 cm/8.85*8.85*1.37 în

Greutate: 330g/11.64 oz

Pachet:

1* Zaruri, Tabla De Joc

2* Zaruri

Etichete: joc, catan tabla de joc din lemn, tabla de joc, coasa tabla de joc, joc saboteur, adult joc de matematica, zaruri, tabla de joc figur, zaruri joc, cuptor de lemn jocuri

Numărul De Model Joc De Zaruri

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea