9H Temperat Pahar Ecran LCD de Protector Scut de Film pentru Amazon Kindle Paperwhite 4 Paperwhite4 6 inch e-Reader Accesorii Tablet

31.34lei

32.99lei

-5 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

modname=ckeditor

Ecran Protector Descriere:

Temperat Pahar Ecran Protector , conceput Special pentru Kindle Paperwhite 1/2/3 Comprimat .

Ultra-clare cu 99,9% transparență,Duritate 9H, păstrează originalul luminozitatea ecranului , pentru a arăta natural experiență de vizionare.

Ultra-subțire - 0,30 mm grosime este de fiabile și rezistente, și garantează compatibilitatea deplină cu sensibilitatea touchscreen.Călită De Sticlă (Material De Sticlă)

Real Sticla Realizate cu sticlă transparentă care a fost supus de specialitate temperat sticlă de tratament, cu un lider în industrie duritate de 9H, doar mai jos de diamant cu o duritate de 10H.Acesta oferă o definiție foarte mare claritate.

Margine rotunjite 2.5 D margine rotunjită conceput pentru a oferi netedă și goală a ecranului de experiență, precum și îmbunătățirea cip-rezistență.

Acoperire Oleophobic Previne excesivă amprente și pete de ulei, și de a face film ușor de curățat.

Silicon Bubble-free Adeziv Aderă la ecranul ceas fără goluri sau bule, lăsând atingere sensibilitate neafectat.

Anti-shatter Film Făcut pentru a proteja Garmin Ceas - dacă se rupe, sticla se sparge în bucăți mici care se lipesc împreună, făcându-l mai sigur pentru utilizatori.

Cantitate:

1* Temperat Pahar Ecran Capac Protector

1* instalarea prea

Instalare simplificată Instrucțiuni: Pasul 1 curatati Bine spațiul de lucru și dispozitiv.Pasul 2 îndepărtați stratul de protecție etichetate "Suport Adeziv 1" un pic.Pasul 3 Aliniați marginile expuse ale protector cu marginea dispozitivului.O perfectă aliniere inițială asigură cel mai bun de instalare rezultate.Pasul 4 Odata aliniate, pune încet protector jos.Pasul 5 Folie de burete din microfibră pânză și apoi apăsați pe bule de aer, puțin câte puțin.Tableta este doar în scopuri demonstrative și NU sunt incluse pentru vânzare.

Etichete: shield tablet caz, desene animate încărcător protector, acoperi cybook, shield tablet jocuri, kindle paperwhite protector, rezervați panou, samsung tab t113 ecran protector, 6 inch sticlă, 1151 procesor, sticla temperata pentru allview

Caracteristici Dovada Zero
Utilizarea PDA
Cantitatea 1 Pachet
Material Sticlă călită
Origine NC(de Origine)
Compatibil Marca Amazon Kindle
Nume De Brand ickoy

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea