Transport gratuit 200 ps/pachet 10x6mm vechi de culoare argintie din aliaj de zinc șirag de mărgele margele ADS046

32.42lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Vă rugăm să alegeți gratuit de servicii de transport maritim, atunci când cumpăra mai mult de 100usd, si coletul va fi trimis prin Exprime așa cum a spus, dacă pentru o sumă mai mică decât 5USD, avem decizia privind dacă să trimită coletul, multumesc! :) Detalii

materiale

De Zinc Din Aliaj

dimensiune

10x6mm

cantitatea

200pcs/lot

suprafata

de înaltă calitate, manopera excelente

culoare

argint vechi (ca imagine)

Useage

Colier&bratara lanturi,bijuterii constatări-Toate din punctul nostru de expediere prin e-MAIL de AER, Element ajunge la cele mai multe țări, în termen de 20 de zile. (Real timp de tranzit poate varia și este cel mai bun estimat, dar nu sunt garantate.)

- Dacă nu se poate obține postul după 30 de zile din ziua în care ne-a trimis la tine, vă rugăm să ne contactați direct .Ne-ar fi cu tine pentru a rezolva cazul.Te rog, crede-ne, noi va oferim cele mai bune servicii cu atitudine sinceră.

- Termeni de Livrare:

Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere.Elementele sunt expediate numai după ce plata este confirmat prin Escrow.

--Companii De Transport Maritim:

Noi sprijinim de transport "China post Air Mail", "EMS", "DHL" "FEDEX" , Dacă aveți nevoie de ajutor selectând un mod rapid și de încredere companie de transport maritim,vă rugăm să ne contactați direct, iar noi vom face tot posibilul pentru a ajuta.Multumesc!!!

Etichete: real camasi barbati, inel de vedere 34mm, real manga scan, inel argint no5, real miney tort, inel marimea 7 băiat, inel marimea 9 swa, cravate barbati tinuta, inel pătrat sac

Nume De Brand Azapias
Material Metal
Numărul De Model ADS046
Articol Greutate 0.76g/pc
Fine sau de Moda Moda
Tip De Element Margele
Metale De Tip Aliaj de zinc
Element De Forma Forma Ovala

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea