Ping floare panglică 7/8" 50 de metri gri chevron panglică imprimată grosgrain panglică

46.45lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere: 1.materail 100% poliester printesa panglica 2.culoare: ca imagine 3.dimensiuni: 7/8" 4.Cantitatea de 50 de metri grosgrian panglică 5.OEM Acceptate da 6.Tipărite de tip panglică grosgrain

Se aplică :

Panglica noastră pe scară largă utilizare în ambalaje cadouri, flori, arcuri, sac șir, reticul cablu, taenia, decora panglică, îmbrăcăminte accesorii, pălării, materiale de ambalare, promovare cadouri, mobil șir, card șir, imprimare panglica, eticheta, jucarii, pantofi, textile de casa .ccessories, rochie, și așa mai departe.

Termenii de Plată

Acum accept ESCROW,TRANSFER BANCAR.Dacă aveți nevoie de alte conditii de plata,pls nu ezitați să ne contactați, Vom face toate eforturile pentru a satisface tine cerință.vă mulțumesc pentru sprijin.

PS: nu Ai nevoie de un cont Alipay să plătească în acest fel, trebuie doar să faceți clic pe Alipay buton, atunci când merg prin casă și uita-te pentru link-ul de a plăti cu cardul de credit.

Transport

Politica De Returnare

În cazul în care elementul este defect, vom fi bucuroși să-l înlocuiască pentru tine.Contactați-ne pentru a reveni direcții.Toate produsele sunt inspectate înainte de a fi expediate,prin urmare, **CUMPARATORII** sunt responsabili pentru returnare.

Noi încercăm să răspundă la e-mailurile în termen de 24 de ore - poate mai târziu, dacă este un week-end sau o vacanta.Verificați folderul de SPAM - uneori de securitate va trimite la plic din greșeală.

Etichete: grosgrain tous, Grosgrain Panglică, gri grosgrain panglică, 9mm grosgrain panglică, panglica de satin, Panglica, ribbon rola, grosgrain de imprimare, panglica satin silver, panglică albă

Technics TIPĂRITE
model PUNCTE
Panglici slujitorii panglică
Stil Singură Față
Tip De Produs Panglici
Tesatura Tip Grosgrain
Nume De Brand top panglică
Lățime 7/8"
Material 100% Poliester

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea