Multifunctional moda de navigare auto, suport auto telefon mobil titularul Diamond Inlay Doi Intr-Unul Creativ Telefon Mobil Suport

11.36lei

18.95lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. Universal se potrivesc: are o singură cheie funcția de eliberare design, care poate ajusta flexibil lățimea suportului.

2. 360 de grade de rotație: 360 de grade de rotație vă poate oferi cel mai bun unghi de vizualizare.Dacă vorbești, de navigație, de a asculta muzică sau de încărcare, standul poate asigura în condiții de siguranță de conducere.

3. 2-în-1 suport de telefon mobil: Aceasta masina suport de telefon pot fi plasate într-o varietate de moduri, nu numai pentru tablouri de bord și geamuri, dar, de asemenea, pentru cele mai multe, mașină de ventilație, cu clip de tip atașamente și ventuze.

Descriere:

Aceasta masina suport de telefon poate fi rotit la 360 de grade, poate fi folosit pentru a sprijini telefoane mobile, potrivite pentru cele mai multe vehicule.

Caietul de sarcini:

Material: ABS, stras

Tip: masina de suport de telefon

Greutate: 200g

Pachetul Inclus:

1 * suport de telefon Mobil

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: innisfree lip tint, masina ceașcă titularul, suport de telefon moto bmw, lexus is250 anvelope, suport auto telefon, titularul de telefon, runda telefon suport auto, mașină multifuncțională, amprenta mi5, suport pentru pahar

Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea