2020 Design Unic Carouri Dublu Partea de Cașmir Eșarfă Șal de Iarna Barbati Brand de Lux Calde, Moi, Netede eșarfă Eșarfe Poncho Folie

28.86lei

40.67lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

modname=ckeditor

Nume produs: Design Unic Cașmir Eșarfă Bărbați

Dimensiune: 180*30cm(70.8"*11.8")

Culoare: negru,browm,bej

Stil: casual

Sezon: toamna/ iarna

Caracteristică: Păstrați cald/ respirabil

Grupa de vârstă: adulți bărbați

Alimentare : OEM/ODM service

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, înainte sau după cumpărare nostru,Vom face tot posibilul pentru a oferi cele mai bune servicii posibile, astfel încât să puteți simți confortabil atunci când faceți cumpărături în magazinul nostru.Atunci când ne contactați, vă vom răspunde cât mai curând posibil, întotdeauna în termen de 24 de ore.Vom commotted de satisfacție de 100%.

1)Vom accepta Escrow, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro card de debit, WebMoney, transfer bancar, card de credit și orice puteți plăti pe Balioilhaircare.ro.

2)Escrow este cel mai bun de plată sigure pentru tine.

1. Costul de transport maritim : faceți Clic pe "Livrare si plata" tab-ul de pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare.Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare.

2. Timp de tranzit: timp de Tranzit variază în funcție de diferite metode de transport.Numele transportatorului Ora Estimată în Tranzit din China spre statele UNITE ale americii Serviciu de Urmărire 2-4 zile www.dhl.com 2-4 zile www.fedex.com 2-4 zile www.ups.com 2-4 zile www.tnt.com 5-10 zile www.ems.com.cn 5-10 zile www.ems.com.cn

3. Element de Prelucrare a Timpului: timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc.Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 3 la 15 zile lucrătoare.

Vă rugăm să notă: Pentru clienții și de vreme, poate, uneori, se va întârzia un timp, dar ne vom extinde timpul de livrare pentru tine, așa că, vă rog, așteptați ceva mai mult timp, cu răbdare.

Toate produsele noastre au fost verificate și ambalate în condiții bune.Dacă elementul primit este defect.Vă rugăm să ne contactați și trimite o poză ca dovadă și vă vom trimite unul nou gratis sau o rambursare.

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut.Vă mulțumesc!

Etichete: brand de lux carouri geantă de mână, poncho de iarnă, de lux de designer de brand eșarfe, brand de lux eșarfă, eșarfă de mătase, dublu eșarfă, folie de brand de lux cașmir, poncho femei, pelerina poncho, pasăre eșarfă

esarfa pentru barbati Eșarfă bărbați
Model Tip Print
Eșarfe De Tip Eșarfă
Pachet 1X Eșarfă
Servicii ODM,OEM
Dimensiune 180x30cm(70.8''*11.8'')
Numele Departamentului Adult
Eșarfă de cașmir Esarfa vascoza
Tipuri șal
Origine NC(de Origine)
Sezon Toamna,Iarna
Utilizarea oameni,bărbat,băiat
Stil Moda
Eșarfe Lungime >175cm
Caracteristică Cald,Respirabil
Material Amestecurile De Bumbac
Numărul De Model Eșarfă bărbați
Gen BĂRBAȚI
oferta Dropshipping,De Vânzare Cu Amănuntul,Angro

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea