Tot Sezonul Ciclu Capac De Protecție La Praf Rezistent La Apa Motocicleta Acoperirea Street Biciclete În Aer Liber, Piscină Interioară Acoperire Pentru Motocicleta Moto Funda

17.18lei

19.74lei

-12 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

DESCRIERE PRODUS

*100% de brand nou și de înaltă calitate

*Fabricat din material de înaltă calitate, durabil și practic de a utiliza

*Ideal pentru utilizarea în aer liber în toate climatele

*Usor de acoperire și ușor de aplicat

*Potrivit pentru toată vremea și în tot sezonul

*Materiale de protecție a mediului, poate fi reciclată utilizare

*Proteja motocicleta de ploaie, praf și căldură

PRODUS ARATĂ

Sfaturi

- Întoarcere : Dacă există orice probleme de calitate ,vă rugăm să oferim informații detaliate la noi în termen de 7 zile de la primirea coletului,va vom confirma problema și apoi oferă un mic solutii pentru tine.Toate se întorc element trebuie să fie în ambalajul original și vă rog să ofere numărul de urmărire.

- Feedback : Ne menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important!Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Apreciem 5 stele feedback-ul pozitiv, e bun pentru afaceri pe termen lung.Vom trimite, de asemenea, la fel de feedback de la tine.

Etichete: graffiti geantă de mână, prelata pvc, camo talie pack, geantă de mână lolita, coral de aur de talie din piele sac, g geantă de mână, geanta nit, rio l01, geantă de mână forma, albine geantă de mână

Nume De Brand OLOMM
Tip De Material PEVA

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea