Ochelari Femei Ochi de Pisica Albastru de Lumină Blocarea Ochelari gafas proteccion lentes para computadora oculos feminino MARE AZZURO

43.85lei

70.73lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Ochelari Femei Ochi de Pisica Albastru de Lumină Blocarea Ochelari gafas proteccion lentes para computadora oculos feminino MARE AZZURO DIMENSIUNE: Lentile Latime: 55mm/2.17"; Pod: 18mm/0.71"; Templul Lungime: 140mm/5.51"; Lățime Cadru: 145mm/5.71"; Lens Înălțime: 44mm/1.73 în".SUPRADIMENSIONATE OCHI de PISICA OCHELARI FEMEI: funky ochelari de citit cu Clasic vintage ochi de pisica full frame design este potrivit pentru forma fetei si machiaj.Diferite cu alte normală de ochelari de citit, supradimensionate design cadru nu va împiedica viziunea ta să citesc, ma uit la TV, sau folosind un telefon mobil, și de a face față mai mici.ECONOMISIȚI BANI: Colorfast material durabil cu balama metalică este mai puternică și au durată de viață mai lungă.O lentilă de protecție filmul este atașat la înaltă definiție lentilă pentru a asigura zgârieturi în timpul mail.Vine cu un versatil anti-a pierdut ochelarii cablu pentru a închide în jurul gâtului, pentru a evita pierderea atunci când sunt de gătit, cumpărături, mersul pe jos și de pescuit.

Despre Plata:

1) acceptam Visa、BOLTO、Western Union și așa mai departe.

2) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Despre Transport:

1.Am expediat prin Balioilhaircare.ro Standard Logistică și ePacket .

2. Livrat a doua zi după plata (cu Excepția baza de prescriptie medicala lentile).

3. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați, vom simți liber să-l rezolve .

Despre En-Gros De:

Pentru en-gros,noi va oferim cele mai bune reduceri .

Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca de informații despre noi.

Despre Returnare Și Rambursare:

Dacă aveți orice întrebări după primirea mărfurilor, vă rugăm să contactați-ne în timp, va vom oferi cu camere confortabile și servicii profesionale.

Etichete: sticlă citit, pisica ochi de sticlă, corpul frizer om, ochiurilor de plasă de ras, vz ochelari, ochelari de suprapunere, barba frizer, clipper pen, ochelari femei, ga ochelari

Pentru Fata Rotunda,Fata Lunga,Fata Patrata,Fata Ovala
Stil Vintage,Retro,ochi de pisica
Full Rim Rășină
BRAȚUL 140mm/5.51 inch
Caracteristică oculos de grau feminino gafas de lectura mujer
Lentile Optice Atribut Anti-reflexie
culoare Negru,Demi,Roz
Optician Miopie ochelari, ochelari, lentile progresive,Anti-lentile albastru
Lens Înălțime 1.73 inch
Gen FEMEI
Nume De Brand MARE AZZURO
Tip Cadru Full Rim
Acoperire HMC
Greutate 19g
pod 18mm/0.71 inch
Obiectiv Lățime 55mm/2.17 inch
Ochelari Lumina Albastră De Blocare Ochelari Femei
Lentile De Culoare Transparent
Lentile De Material Acril
Ochelari De Tip Ochelari De Citit
Poștale Transport Gratuit
Forma Ochi De Pisica
Tip De Element Ochelari
Înălțime cadru 44mm/1.73 inch
Latimea Cadrului 145mm/5.71 inch
Numărul De Model OC5115
Material Cadru Acetat

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea