Montat Pe Perete Rotativ Cârlig Bucatarie Baie Instrument De Sub Raft Roti Cârlig Suport Accesorii Pentru Casa Prosop Cârlig Ustensile De Bucătărie Depozitare

17.01lei

35.43lei

-51 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

【Înaltă calitate】: coroană de cârlige și ventuze sunt realizate din policarbonat de înaltă calitate cu PVC rezistent tampoane.

【Ușor să instalați și demontați】: doar alege o suprafață netedă pentru a curăța, stick-o ventuza, și trage cârlig vertical în jos.Nu sunt necesare instrumente!Deschide-l, ridicați mic sfat, și trageți-l afară.Nu vă faceți griji cu ventuza va zgâria fereastra ta sau deteriora suprafața.

【Accidentat și reutilizabile】: Ghirlanda fraier rack este accidentat și reutilizabile.Material PC face invizibil și bine aliniate cu diverse decoratiuni.Convenabil accesorii pentru interior sau în aer liber, decor de Crăciun.Puteți închide duș accesorii, necesitatile de zi cu zi, ustensile de bucătărie, ferestre lumini de Crăciun, de vacanță coroane de flori, etc.

Caietul de sarcini:

Cum pentru a instala aspirație cârlig

Pasul 1: Curățați suprafața

Pasul 2: Stick ventuza, apăsați partea de sus de greu și stoarce aer.

Specifiction:

Material: ABS

Culori: alb+portocaliu, gri+alb, albastru inchis+albastru deschis, albastru+alb

Dimensiuni: 103 * 119 * 385 mm

Pachetul Inclus:

1 * cârlige+1* Înlocuire cârlig

Etichete: mat prosop cârlig, bucătărie organ, Cârlig, reutilizabile bucătărie cârlige, cârlig instrument, cârlig prosop, baie gadget-uri de condus, cuier cravată, prindere unelte, te ustensile de bucătărie

Material ABS
Nr. de Cârlige 6
Pachetul Inclus
Origine NC(de Origine)
Suport Dropshipping & En-Gros

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea