Demsen personalizate din oțel inoxidabil 304 de Siliciu sol de turnare de investiții Gol flanșe flanșă oarbă sau podea flanșă

78.46lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Demsen personalizate din oțel inoxidabil 304 de Siliciu sol de turnare de investiții Gol flanșe flanșă oarbă sau podea flanșă Descriere Produs

Tip Flanșă

Cerere

Prelucrare

Sillica sol de Turnare de Investiții

Material

304SS Greutate

0.48 Kg

Tolernace

Controlate de către ISO 8062 CT4-6

Design Sprijin Pro-E, UG,SolidWorks,AutoCad, PDF

Control De Calitate

Material, Dimensiune,Performanță,în interiorul defecte,testul de echilibrare

Standard

ASTM,DIN,JIS,ISO,GB standardele de Produse: Declarație:

Produsele prezentate aici sunt facute la cerințele specifice ale clienților și sunt exemple de tipuri de capacități de producție disponibile în Densen grup de companii.

Politica noastră este că nici unul dintre aceste produse vor fi vândute pentru a 3-a părți, fără acordul scris al clienților cărora scule, proiectare și caietul de sarcini fac parte.Q & A timp

procesul în care un material lichid este, de obicei turnat într-un , care conține un gol cavitate de forma dorită, și apoi se lasă să se solidifice.

Noi Densen oferă mai multe investiții turnare, turnarea în nisip, permanente turnare, turnare, turnare la presiune joasă, VSH turnare, a pierdut turnare spumă, etc. Materialul poate fi manipulat includ oțel, fontă, metale neferoase.Singură componentă intervalul de greutate este de 0.01 Kg la 150 de tone separat.

Forjare De Servicii:

Falsificarea este o implică modelarea folosind localizate forțe.Noi Densen oferă forjare în matriță deschisă, închisă die forjare și inel de servicii de forjare.Materialul poate fi din oțel, fontă și neferoase.Materialul poate fi manipulat includ oțel, fontă, metale neferoase.Singură componentă intervalul de greutate este de 0,1 Kg la 50.000 Kg.

Servicii De Marcare Temporală:

Ștanțare (de asemenea, cunoscut sub numele de perforare) este procesul plasării plat foaie de metal în fie gol sau bobină de formă în cazul în care un instrument și suprafața formelor metalice într-o formă netă.

Noi Densen-XBL are mai mult de 60 de seturi de echipamente de ștanțare, este conceput furnizor pentru mai multe trupe celebre companii de automobile, are capacitatea deplină de a oferi întreaga procesele de decupare, ambutisare, sudura, pentru pulverizare electrostatică pentru clienții din întreaga lume.

Sudare & Fabricare Servicii:

Sudare Grosolană este procesul de fabricatie de structuri de tăiere, îndoire, apoi asamblarea componentelor împreună prin sudare

Noi Densen oferă sudare manuală cu arc ,sudura cu laser și robot de sudare etc. UT, MPT,RT,PT, toate sunt disponibile folosite pentru inspecția, WPS &PQR (Procesul de Sudare caietul de sarcini și Procedura de Calificare Înregistrări) înainte de producție este disponibil sub cerința clienților.

Serviciu De Prelucrare:

De prelucrare este de oricare dintre diverse procese în care o bucată de materii prime se taie într-o finală dorită forma și dimensiunea de un material controlat-proces de îndepărtare.

Noi Densen-XBL are mai mult de 60 de seturi de mașini de precizie incl.CNC centru, alezare, frezare, strunjire, etc., și mai mult de 300 de instrumente de control incl. 3 seturi CMM cu grad μ m.Repetate, toleranța poate fi menținut ca 0,02 mm.Între timp acordat de certificate ISO9001-2008; ISO/TS16949. Noi Densen-XBL specializate de înaltă precizie de prelucrare pentru mici-medii-mari componente metalice.

3rd Party de Inspecție

3rd Party de Inspecție:

Noi Densen lucrat ca 3rd party centru de inspecție în afară de sora sa, fabrici sau sub-contractori de auto control, Oferte procesul de inspecție, inspecție și înainte de delivedry servicii de inspecție pentru materiale, mecanice, în interiorul defecte, dimensională, de presiune, de încărcare, de echilibru, tratament de suprafață, inspecție vizuală și încercare.Săptămânal proiect raport de monitorizare, împreună cu imagini și videoclipuri, plin de inspecție a calității documentației disponibile.

Noi Densen, de asemenea, conceput ca 3rd party inspecție reprezentative pentru mai mulți clienți, atunci când produsele fabricate de alți furnizori.

Aplicație:

Densen Grup Schițe de sub-companii de Densen Grup: Contactati-ne

Etichete: știai flanșă, suport flanșă inox, india de turnare de investiții, etajul cu flanșă, filetat flanșă de fier, fier etajul cu flanșă, de podea autocolant, metal filetat flanșă, flanșă sanitare, din oțel inoxidabil 304 de montare

locul de origine China
Nume De Brand Personalizate
Standard sau Non-standard Nestandarte
Greutate 0.48 kg
Origine NC(de Origine)
Certificare CE
Numărul De Model Personalizate

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea