Controller Display Stand Pentru DualSense Gamepad suport de Sprijin Pentru PlayStation 5 Controler de Joc cu Accesorii Cablu de Încărcare

15.07lei

21.51lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Controller Display Stand Pentru DualSense Gamepad suport de Sprijin Pentru PlayStation 5 Controler de Joc cu Accesorii Cablu de Încărcare

Puncte: 1、Robust și Elegant: Acest display stand este fabricat din material plastic de înaltă rezistență, astfel încât acesta nu se va indoi, iar acest suport este fabricat dintr-o bază robust, potrivit pentru forma de controler.

2、Largă Compatibilitate: Acest controller display stand poate fi folosit cu controlere, cum ar fi controlere pentru PS5, desktop PC controler de joc.

3. Easy pentru a Instala: Acest display stand este sigur pentru a instala și ușor de utilizat.Acesta poate fi ferm instalat pe o masă și așa mai departe pentru a asigura siguranța operatorului și pentru a preveni-l de la care se încadrează.

4、Cu Cablu USB: Vine cu un cablu de date USB, astfel încât să puteți încărca operatorului, în orice moment.

5、Ușor de Transportat: Acest controler este de mici dimensiuni, permițându-vă pentru a utiliza la domiciliu, și este ușor de transportat, ceea ce face de călătorie convenabil, acest suport este facut din materiale de înaltă calitate.

Caietul de sarcini:

Nume: Display Stand pentru PS5 Controler de Joc

Culoare: negru, alb

Aplicabile controller: pentru PS5

Material: ABS

Greutate pachet: aproximativ 110g

Dimensiune ambalare: 7,4 cm * 6.0 cm * 14.8 cm/2.91*2.36*5.83 în

Lista De Ambalare:

1*Display Stand

1*Cablu USB de Încărcare

Note:

Vă rugăm să rețineți că controler de joc nu este inclus, iar acest display stand nu are suport pentru funcția de încărcare fără fir.

Etichete: panoul sony playstation 5, dualsense, 5 playstation, playstation 3 piese accesorii, joc și fum ps4, controlul ps5, qcc1, dtf, sony ps5 caz, stadioane controler stand

SONY Model playstation
Compatibil Marca/Model Sony
Nume De Brand Rondaful
Suport Picătură de transport maritim /en-Gros
Model Compatibil Pentru DualSense Gamepad
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Display Stand pentru PS5 Controler de Joc

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea