7PCS Carbură de Tungsten Burghiu Set Twist Drill Bit pentru Portelan-Placi Ceramice Beton Caramida de Sticla Plastic Zidărie și Woo

32.42lei

62.35lei

-48 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

7PCS Carbură de Tungsten Burghiu Set Twist Drill Bit pentru Portelan-Placi Ceramice Beton Caramida de Sticla Plastic Zidărie și Woo

Caietul de sarcini:

Material: Carbura

7 dimensiuni: 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm

Avantaje: deschiderile sunt curat, neted, fără margini rupte, tremor, și poziționare ușoară pentru începători.Tăierea rezistența este mică, iar viteza de deschidere este îmbunătățită.După mortezat, este ușor de a decora și a așchiilor este ușor.

Utilizarea produsului: foraj de sticlă, ceramică, plăci ceramice și alte greu și materiale casante.

Cerere: potrivit pentru foraj găuri în fragil și greu de materiale cum ar fi ceramica, sticla, granit, gresie și pereți din cărămidă.

Notă: Adăugați apă, atunci când se deschid găuri pentru a crește durata de viață.

Caracteristici:

1.Calitate Material: Carbura burghie sunt concepute pentru durata de viață și sunt mai clare decât oțelul obișnuit burghie.

2.Superior de performanță: a Subliniat design, acest cimentat carbură de foraj este ascuțit, ușor pentru a localiza, stabil foraj, rapid, nu rupt, curat și neted.Trei-mâner plat asigură că puteți să-l țineți ferm fara alunecarea si zgarierea, și nu va deteriora glazura de țiglă.

3.Utilizate pe scară largă: vârful Ascuțit robust Din carbură de tungsten cu vârf sfat pot pătrunde cu ușurință diverse materiale (gresie, beton, pereți din cărămidă, sticlă, oglinzi, plastic, zidărie și lemn).

4.În formă de U groove design: în formă de U groove design, pentru extracția rapidă de îndepărtare a prafului, triunghiulare se ocupe de proiectare, funcționare mai stabilă.

5.7 dimensiuni: sunt 7 diferite dimensiuni: 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm.Aceste sticlă burghie sunt perfect potrivite pentru diferite găurire cu foraj de mare precizie.Rotirea fir design face de foraj și chip de ștergere de mai fina.

Pachetul inclulded:

1 x Burghiu 7pcs

Etichete: pro carbide drill, metabo instrument, chuck dremel, cam instrument, inel tungsten, unghii de transfer, baza burghie, bit burghiu, Bloc, bit burghiu set

Numărul De Model 10000151901
Material Carbură de
dimensiuni 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm
Lungime 3/4/5/6/8/10/12mm
Nume De Brand DWZ
Certificare ROHS
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Utilizarea Zidărie De Foraj
Origine NC(de Origine)
Tip Centrul De Burghiu

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea