Refolosibile Metalice de Pliere Pliabil Paie de Baut Portabil Perie de Curățare Set de calitate Alimentară din Oțel Inoxidabil + Medical de calitate TPE Par

14.49lei

21.02lei

-31 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Refolosibile Metalice De Pliere Pliabil Paie De Baut Portabil W/ Perie De Curatare Set

Buna ziua!Bine ati venit la magazinul nostru!

Calitatea este pe primul loc cu cele mai bune servicii.clienții noștri sunt prietenii noștri.

Descriere produs

REUTILIZABILE ECO-FRIENDLY PAIE - pliabil din oțel inoxidabil paie sunt reutilizabile, care pot înlocui plastic sau de hârtie de paie utilizate de zi cu zi.Reduce stresul și poluarea asupra mediului, de a Salva pământul de plastic de unică folosință.

Caracteristică:

Pliabil Paie: este ușor de ori și poate fi îndoit și exploatate, astfel încât să puteți bea sucuri sau cafea, la un unghi confortabil după cum este necesar.

BPA GRATUIT: Premium de calitate alimentară din oțel inoxidabil și Medicale de calitate TPE Interior tub de Material, Aprobat de FDA, BPA Gratuit, în condiții de siguranță și sănătos

Ușor De Curățat: Built-in noua generatie de primăvară perie de curățare care pot fi plasate frumos în centrul de paie pentru mobilitate ușoară și curățare.Este mai ușor pentru a curăța interiorul de paie decât cel vechi.

Ușor De Transportat și Bucurați-vă de Viața Ta: cutie de Depozitare, agățat breloc, ușor pentru a stoca și transporta în aer liber, picnicuri, camping, drumetii, călătorie, acasă și la birou.

Caietul de sarcini

Nume Produs: Pliabil Reutilizabile Paie

Material: calitate Alimentară din Oțel Inoxidabil + Medical de calitate TPE

Culoare: Negru & Roz & Albastru & Verde & Alb

Lungime: 9 inch

Greutate: 1.6 oz

Caz Dimensiune: 2.8 X 1.3 X 1 inch

Pachetul inclus: 1 x Pliante de Metal Paie Dimensiune : Acolo este de 2-3% diferență în conformitate cu manualul de măsurare.

Vă rugăm să rețineți că o ușoară diferență de culoare ar trebui să fie acceptabil din cauza luminii și a ecranului.

Previzualizare:

Etichete: mireasa paie de băut, Mireasa Paie, dick paie, led-urile par, bijuterii din oțel inoxidabil femei, v par, bijuterii din oțel inoxidabil, din oțel inoxidabil de paie, bol vintage, Paie

Origine NC(de Origine)
Capacitate 901ml-1L

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea