Electronice inteligente Mega 2560 R3 ATmega2560-16AU CH340G Consiliul de Dezvoltare pentru DIY Starter KIT

35.92lei

37.41lei

-3 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Achiziționarea Note

1. Cele două logistica de Yanwen Economice Poșta și China Post Obișnuit Pachet Mic Plus nu avem informații de urmărire, astfel încât nu există nici o limită de timp.Vă recomandăm să utilizați China Post Aer Înregistrat Mail sau Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim.

2. Nu se accepta restituiri pentru daune minore (pin îndoire, ușoară ecran abraziune,etc.)timpul de tranzit de material, fără a afecta utilizarea normală.Dacă vă deranjează,vă rugăm să nu cumpere.

3. Unele produse oferă suport tehnic, dacă aveți nevoie de ajutor, vă rugăm să ne contactați, ne vom ocupa de mesajul dumneavoastră prima dată.

4. Dacă aveți orice întrebări despre produs, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un litigiu.Noi vă va oferi cele mai răspuns satisfăcător.

5. Noi oferim fiecărui client cu produse de bună calitate, foarte avantajoase preturi si cele mai sincere serviciu.Am speranța de a obține un feedback bun.

Vă dorim o plăcută la cumpărături!

Microcontroler CH340

Tensiune de alimentare de 5V

Tensiune de intrare (recomandat) 7-12V

Tensiune de intrare (limite) 6-20V

Digital I/O Pini 54 (din care 15 oferi ieșire PWM)

Analog Pinii De Intrare 16

DC Curent pe I/O Pin 40 mA

DC Curent pentru 3.3 V Pin 50 mA

Memorie Flash de 256 KB, din care 8 KB folosit de bootloader

SRAM 8 KB

EEPROM 4 KB

1BUC MEGA 2560 R3 CH340 Consiliul de Dezvoltare

Dacă este nevoie de mai multe piese Pls faceți clic pe și de a trimite comanda.Dacă ai nevoie de o cantitate mai mare,Pls contactati-ne.Dacă te deranjează prețul,Dacă unele părți nu pot găsi în magazinul meu,Pls contactati-ne,avem încă multe părți nu a publicat.

Va vom trimite cea mai recentă versiune a produsului, u reclasificat funcție.Poate are diferite forme sau culori.Dacă nu sunteți de acord, pls nu cumpara.

Te rog nu deschide disputa și părăsi orice feedback-ul rău, dacă aveți orice întrebare, nu ezitați să ne contactați,vă vom oferi răspuns satisfăcător.Sper să ne înțelegem, vă mulțumesc în avans.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: componente electronice starter kit, sr2ez, diy kit de electroni, mega2560, electron starter kit, cutie mod, atmega2560 cip, atmega2560 16au, Mega 2560, sn74hc595n

Cerere Calculator
Tensiune De Alimentare 5V
Pachet POS
Disiparea De Putere /
Nume De Brand HESAI
Numărul De Model 2560
Temperatura De Operare -40-+85C
starea Noi
Tip Regulator De Tensiune
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea