U24E PLACA de AUDIO Pentru ASUS U24E U24A HDD Hard disk adaptor placa de Sunet USB de card SD, Hard disk interfata REV 2.0 Audio de Bord

73.87lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

RM5060296113646124

Descriere produs :

Notificări:

1 .Asigurați-vă că placa de baza veche la fel cu lista noastră , am f nu se poate confirma, te rog trimite-ne fotografiile de placa de baza veche, ne ajuta confirma.

2. 100% Testate Complet , garantie 60 de zile

3.Produse electronice nevoie de tehnologie profesională,placa De baza este special produse electronice, înainte de cumpărare, trebuie să se asigure că alte părți ale computerului este bun, în cazul în care accesoriile este rupt, aceasta va duce la placa de baza nu funcționează, așa că trebuie să testați înainte de a cumpăra CPU, RAM, linie de ecran, ecran, și alte accesorii mici.

4.În funcție de anul sau revizuirea laptop anumite părți s-ar putea să nu fie compatibile cu înlocuitori chiar dacă acestea sunt de același model de laptop.Noi întotdeauna recomandăm să se potrivească numerele de model pentru a asigura compatibilitatea.

Ambalaj & Livrare :

1. Element va fi ambalat în saci anti-static, înfășurat de bubble sac, în cutie de carton;

2. Standard de Transport maritim , de Obicei, 15-35 zile lucrătoare de la nivel Mondial

3. Transportul Maritim accelerate , prin DHL /EMS .DHL : 7-15 zile , EMS : 7 - 20 Zile

Feedback-ul:

Noi rămânem la "Client NU este.1"principiu !Dacă sunteți mulțumit cu produsul sau Serviciul nostru, un feedback pozitiv cu 5 stele va fi mult mai apprecite !!Dacă orice probleme, vă rugăm să ne contactați înainte de alte acțiuni , vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve orice problemă !

Retur:

Întoarce toate elementele trebuie să fie în original packageing și trebuie să ne furnizați numărul de urmărire

Toate produsele sunt marcate cu garantie eticheta.Orice Returnare : produsele returnate fără garanție eticheta va fi respinsă ca nu produsele noastre.

RM5060296113646126

Etichete: placa de sunet usb 41, placa de sunet usb 4d, asus conector hdd, asus k55v, alsa placa de sunet usb, xonar, sunet nou, kebidumei placa de sunet usb, asus xonar, x555lb

Nume De Brand MCGLSX
Numărul De Model U24E
timp de manipulare 1-2 zile lucrătoare după ce plata a confirmat
Tip Conectori
Origine NC(de Origine)
Pachet Da
Produse De Stare Stoc

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea