Primavara Barbati Termică Tactice Sacou Masculin în aer liber TAD Sport Soft Shell Coat Solidă Maneca Lunga de Vânătoare, Camping Fleece Negru cu Fermoar

98.28lei

140.40lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

modname=ckeditor

Cele mai bune urări și bucurați-vă de cumpărături!

Material: Poliester+Lână Funcția:Termice,rezistent la apa,Anti-static, rezistent la Uzură, Ultra-ușoară,uscare Rapidă, rezistentă la Vânt se Potriveste pentru: jocuri Tactice, instruirea Militară,în aer liber, alpinism, Pescuit,Turism,Picnic, de Conducere,Ciclism,alpinism, Camping,Mersul pe jos Fie cu Glugă: Gluga Marime: S-4XL

Notificare:

1: dimensiunea este de a oferi de referință, 1 ~ 3 cm de eroare ar trebui să fie acceptați de măsurare manual, (1 cm=0.39 inch).

2: Această Dimensiune este Aisan dimensiune,este de 1-2 Dimensiuni mai mici Decât Euro/Noi dimensiuni ,astfel încât compara umăr și piept dimensiunea este foarte important.

3: Dacă nu sunteți sigur de marimea ta, ne poti spune sau mesaj de înălțime __cm și greutatea __kg.noi vă va oferi o sugestie.

4: Cum computere diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus.

Vechi și noi versiuni vor fi trimise la întâmplare (numai cu fermoar de culoare este diferit).Cei care au grijă să fie atent la comanda .

Etichete: jacheta colegiu, haina barbati, pasăre în aer liber, blazer umăr, mege barbati jacheta, geaca barbati de iarna, sport top, mens jacheta colo, haina pentru femei, pantofi salomon

Materiale De Captuseala Poliester
Tehnologia Materialelor WindStopper
Origine NC(de Origine)
Dimensiune S-4XL
Gen BĂRBAȚI
Sacou În Aer Liber Tip Fleece
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Funcția Rezistent La Apă, Vânt, Lumină,Termic
Se potrivește Drumeții,Alpinism,Camping, Alpinism și alte activități în aer liber
Greutate abou 1000g
Nume De Brand NANCY TINO
Caracteristică Antistatic
Material Poliester

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea