2020 Ceas Barbati LIGE Mens Ceasuri de Top de Brand de Lux din Oțel Complet de Afaceri Quartz Casual Sport Impermeabil Ceas Relogio Masculino+Cutie

79.24lei

660.28lei

-87 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Buna ziua!bine ati venit la magazinul nostru!calitatea este pe primul loc cu cele mai bune servicii.clienții noștri sunt prietenii noștri brățară din oțel inoxidabil este foarte confortabil pe incheietura mainii.Ceasul link-ul de instrument vă permite să setați lungime bratara-te 1. Luxury & design elegant cu calendar și multifuncționale cadrane, rochie / de afaceri, ceas, potrivite pentru orice ocazie, curat linii de contur conturul de o textura unica.Acest clasic simplu ceas este perfect pentru orice ocazie.Este destul de potrivit pentru un cadou de Ziua Îndrăgostiților cu un pachet elegant. 2. Rotund cadran negru cu Japoneză cuarț circulație a face ceas bun timp a bateriei, care poate livra ceas de mare putere.Acest ceas va servi pentru mai mult de 3 ani.

3. Mineral rezistent la zgarieturi lentilă de sticlă și 30m (apă până la 3atm / 98.Nu există nici o problemă pe zi, se spală de mână, duș, înot.Notă: vă Rugăm să nu trageți butonul de sub apă.FFT)

- Acceptam plata ment prin AliPay NUMAI.

-Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW

-Vă rog să observați că e-verificați, în mod normal, general durează 5 zile lucrătoare.

-Dacă ați cumpărat mai multe elemente, vă rugăm să folosiți coșul de cumpărături și a verifica afară o dată pentru totdeauna în loc de a plăti pentru ele în mod individual.

-Te rog lista de cereri speciale (culoare, pachete, etc.) în SECȚIUNEA NOTE atunci când a verifica afară.

-Vă rugăm să rețineți : Elemente vor fi reambalate pentru a salva taxa de transport maritim & a fi ecologic.Am garantie la produs

va fi protejat bine în buble saci, Nici o cutie de vânzare cu amănuntul!

- Transport la nivel mondial, cu excepția domenii excluse - faceți clic pe "Transport maritim și de plăți" pentru detalii.

- Cel mai comanda va fi livrat în termen de 1-3 zi lucrătoare după ce a primit plata.

- Elementele sunt expediate prin poșta aeriană, 15-25 de zile Lucrătoare pentru cele mai multe țări și zone, vă rugăm să consultați tabelul de mai jos pentru timpul de livrare.

- Orice plus taxe vamale sau taxe de import nu sunt incluse.

Federația rusă, de obicei, ia aproximativ 25~50 de zile, Pls permite un pic de întârziere.

Brazilia , de obicei, durează aproximativ 30~60 de zile.Pls permite un pic de întârziere.

Garanție garanție 1 an, cumpara cu incredere.Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul în timp ce acesta este în stare bună, vă rugăm să ne returnați în termen de 30 de zile.Vă vom trimite unul nou sau să dea banii înapoi.

Se întoarce acceptăm Balioilhaircare.ro politica de returnare.Cumpărătorul plătește taxele de returnare.Ne străduim pentru 100% satisfacție a clienților

Feedback-ul

Suntem un vanzator cinstit pe Balioilhaircare.ro.Toate produsele noastre provin din China de înaltă calitate.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați oricând prin a trimite e-mailuri cu întrebări, vom răspunde în termen de 48 de ore.multumesc.ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților și speranța unei colaborări pe termen lung cu tine.

Etichete: diasteria ceas, cadisen ceas, Cronograf, lige oficial, ceas cronograf, ceas, bărbați ceas, LIGE, sportwatch rezistent la apa, heimdallr ceas

Nume De Brand LIGE
Caz Grosime 12mm
Ceasuri Barbati ceas pentru bărbați
Trupa Tip De Material Din Oțel Inoxidabil
Cazul Formei RUNDA
Formati Fereastra Material Tip Hardlex
Stil Moda & Casual
Incuietoare Tip Incuietoare pliere cu Siguranță
Numărul De Model LIGE-0002
Origine NC(de Origine)
Mișcarea CUARȚ
Adâncime De Rezistență La Apă 3Bar
Cutii & Cazuri Material Hârtie
Tip De Element Cuarț Ceasuri De Mana
Carcasa Din Material Din Oțel Inoxidabil
Lățime De Bandă 22mm
Trupa Lungime 22cm
Diametru Cadran 42mm
Caracteristică Înot
Gen BĂRBAȚI

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea