Agățat Terariu de Sticlă Clară Mare Vaza de Sticla Cu 23cm Metal Display Stand Scenă Ocean De Aer, Plante Suculente Plantat Acasă

12.84lei

18.91lei

-32 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici

1. Potrivire cu plante mici,îi place airplants, tillandsia, repara, sau alte obiecte decorative și de a folosi ca un ochi-prinderea accent decorativ sau centrala pe nunta sau de petrecere.De asemenea, se poate folosi ca suport pentru lumânare sau suport pentru lumânările pastilă.Design Modern, este versatil pentru orice spațiu și adaugă dulce si caldura.

2. Utilizate pe scară largă în acasă și decor de birou.Mare pentru loc în camera de zi, dormitor, sala de mese, și cafea în cameră.Cadouri perfecte pentru plantat iubitor, inaugurare a unei case sau cadouri de Crăciun sau de Thankgiving pentru familiile și prietenii.

3. Mingea forma de design, frumos și elegant, să-ți dea o viață diferită de apel emoțional.Cu un cadru de fier pentru pahar suport pentru sticla, convenabil pentru plasarea fața ferestrei sau pe masa, este un decor frumos pentru tine.Pune câteva flori din sticla, umplut cu mirosul va face sa te simti răcoritoare și confortabil.

Caietul de sarcini:

Stare: 100% De Brand Nou

Material: Sticlă Borosilicată

Culoare: Transparent

Diametru: 12cm / 4.72" (aprox.)

Cadru de fier înălțime: 23 cm / 9.06" (aprox.)

Pachetul Inclus:

1* Agățat Vaza de Sticla (Nu sunt incluse alte elemente)

Etichete: vaza de sticla, pentru acasă, Corpul Vaza, vaza ceramica neagra, plante terariu, z900, cana de sticla, vaza, ghiveci de flori, tin vaza podea

Material Metal
Stil Clasic
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand storeazz
Funcția Vaza Podea
Numărul De Model Noi

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea