2GRAM radio auto Pentru Suzuki swift 2010-2016 Multimedia sistem audio stereo DVD SWC RDS sunt split screen Android mirror link

508.73lei

924.96lei

-44 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

EU pot avea o mai bună semnal radio.Mai puțin zgomot.RDS nu afectează semnale radio în timpul mișcării.Mai puțin zgomot.DSP au mai egalizator, calitate Mai bună a sunetului și mai multe moduri, puteți asculta stil diferit de muzică, sunete mult mai confortabil.Lista de ambalare: ---Masina de Radio(cu cadru)*1 ---Puterea Fasciculului*1 ---Marșarier Cablu*1 ---Cablu RCA*1 ---Antenă GPS*1 ---Cablu USB*2 Despre Canbus: Aceasta depinde de tipul și anul de masina.E plug and Play.Ca un cuvânt, îl puteți instala direct sub îndrumarea tehnică atunci când primiți coletul. Ecran 2.5 D definiție: Pentru 2.5 d, se poate face ecranul de puternic și rezistent la zgârieturi,iar marginea este curbat.Deci, este foarte puternic și nu au nevoie de prea mult plus proteja materialul pentru ecran.Sistemul de navigare: Pur și Deschide android 8.1 vă Rugăm să comandați on-line direct dacă nu aveți probleme!!!Va vom trimite coletul în 2-5 zile de lucru în mod normal.

Este cea de-a treia generație multimedia.Unitatea de cap și cadru se potrivesc perfect modelului.Mai multe caracteristici

Sistemul de operare Android

Noul sistem de operare Android, combinate cu nostru actualizat, mai inteligent design de interfață de utilizator, vă veți bucura de o varietate de noi caracteristici și capabilități.

Ecran 2.5 D definiție

Pentru 2.5 d, Se poate face ecranul de puternic și rezistent la zgârieturi, iar marginea este curbat.Deci nu are nevoie de un material suplimentar de protecție

1024*600 ecran rezoluție, suport full HD 1080P de afișare video.Mai multe opțiuni de personalizare-i oferi o experiență mai confortabilă ca iti place.Ca un cuvânt, puteți viziona orice vrei, atâta timp cât sunteți conectat la Internet.Dacă e 4G model, puteți folosi atât 3G/4G sau WIFI internet.

MIRROR LINK.Telefonul mobil Android poate afișa machine interface aparatul poate afișa, de asemenea, interfata telefon mobil și poate funcționa cu fiecare alte.IOS sprijină (Suport Wifi sau hotspot-uri) un-mod de conectare: telefonul poate cast screen la mașină.

Volan funcția de Control vă permite să aibă control ușor pe trecerea de melodii, schimbarea canalelor radio și reglarea volumului din butoanele de pe volan.Acesta oferă confort și siguranță, permițându-vă pentru a ține-ți mâinile de pe volan.

Suport Bluetooth, poate reda muzica stereo prin Bluetooth de pe Telefon.Built-In Microfon pentru hands free funcția de asteptare.Suport carte de telefon download.Suport carte de telefon de căutare.

Suporta o varietate de acces la Internet (Wifi /WLAN/USB/Hotspot)

Cand esti in marsarier, masina de radio va trece automat la back-up.

RECORDER DVR.Acest recorder oferă video de 1080P și noapte clară imagine de calitate.

Prezentare interfata

Etichete: car dvd player pentru fiat linea, car dvd player pentru audi tt, player multimedia pentru suzuki, car dvd player pentru suzuki celerio, masina de player multimedia pentru toyota corolla, h4, opel parte, opel agila-o, opel agila b, opel agila 2002

TF/Micro SD Slot 0
Swift,-An 2015
MICROFON Built-in MICROFON
Element Dimensiune 9 ICNH
Sistemul De Operare Android 8.1
ROM 32G
Tuner Radio FM-AM-RDS
Sistemul Android 8.1
Limba OSD Vietnameză
Temperatura -30-85 grade Celsius
Pentru Autovehicule Marca/Model SUZUKI
Caracteristici Speciale Ecran Tactil
Interfață STANDARD
Tip De Material Plastic&Sticla
Suzuki Model Swift
USB 30-85 grade Celsius
Articol Greutate 1.7kg
Numele Modelului Pentru Suzuki swift 2010-2016
Tensiune 12V
Afară De Putere 4*45w
Ecran IPS & 2.5 D
Dimensiunea De Afișare 9"
Internet Wifi / USB / Hot spot
Nume De Brand NoEnName_Null
RAM 2G
Caracteristică Specială Suport Can-Bus
Din Unul Din
Rezoluție 1280*720
Mass-Media Digitale Format JPEG
Max De Memorie Extern 128G

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea