Diy Din Lemn Cu Panze De Asamblare Model Halcon Bărci Cu Vele Diy Barcă Cu Pânze Model De Kit De Jucarii Pentru Copii Jucarii Cadou

33.65lei

48.77lei

-31 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. Confectionata din materiale de calitate, sigur si robust.

2. Acesta este conceput pentru a ajuta la jucători de a experimenta și de master structura și procesul de producție de navigatie din lemn modele și aparține unui auto-asamblat.

3. Perfect pentru a spori mâinile-pe capacitatea, și puteți asambla împreună cu copiii dumneavoastră, creând cald și o atmosferă de distracție.

4. Potrivit pentru tineri kit de știință, îmbunătățirea dezvoltării intelectuale și practice, capacitatea de tineri.

5. Design unic și măiestria fine.Un decor perfect, potrivit pentru acasă, sala de mese, hotel, camera de zi, hol, dormitor, birou, etc.

6. De asemenea, un cadou frumos pentru copii, prieteni, sau pentru toată lumea care iubește crearea și colectarea de jucării!

Descriere:

Acest produs este un clasic din lemn de navigatie model de kit, nu un produs finit.Este nevoie de cumpărători să aibă mâini puternice-pe capacitatea.Măiestria Fine, și acesta va fi un ochi-prinderea de decor pentru casa sau birou după ce a terminat.

Caietul de sarcini:

Model: Halcon

Culoare: kaki

Material: Lemn+Stofa

Elementul Dimensiune(Terminat): 400 * 300mm / 15.75 * 11.81 în

Dimensiuni ambalaj: 310 * 115 * 20mm / 12.20 * 4.53 * 0.79 în

Pachetul Greutate: 150g / 5.29 uncie

Pachetul Inclus:

1 * Barca de Navigatie Model DIY Kituri

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: nautice vas de lemn, lego submarin model de kit, mens marine, model de nava, din lemn model de kit de asamblare, nava clasic, submarin modelul francez, mâner nautice, model de lemn, nautice lemn

Origine NC(de Origine)
Material Lemn
culoare kaki
Este Dispozitiv Inteligent No
Greutate Pachet 150g / 5.29ounce
Stil Nautic

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea