Mini Bicicleta Pompa de 7.8 Inch Portabil Biciclete Usoare Pompa de Aer cu Manometru 210Psi Presta Supapa Schrader Pentru Biciclete MTB Mingea Jucărie

44.43lei

52.28lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Mini Bicicleta Pompa de 7.8 Inch Portabil Biciclete Usoare Pompa de Aer cu Manometru 210Psi Presta Supapa Schrader Pentru Biciclete MTB Mingea Jucărie 【Portabil si Usor】- Audew mini pompă de bicicletă cântărește aproximativ 200g, este durabil, dar suficient de mic pentru a încăpea în sac de biciclete cu ușurință.De asemenea, puteți monta pe bicicleta(conține unelte de instalare). 【Reduce Timpul de Pompare】- Supradimensionate cilindru de aer permite Audew pompă de bicicletă pentru a reduce cu 20% timp umflarea în comparație cu convenționale mini bicicleta pompe. 【Construcții din oțel】- Audew biciclete anvelope pompei este fabricat din oțel și din aliaj de aluminiu pentru o mai mare durabilitate. 【Dual Supapa de Design】- talerul Supapei poate comuta cu ușurință între Presta /Dunlop și Schrader supape de stil pentru ușurința de utilizare cu ambele tipuri de anvelope de biciclete. Descrieri:

Proiectat cu manometru.

Ușor de funcționare și de a salva energie.

Extensibil design pentru ușor de transportat și de depozitare.

Caietul de sarcini:

Material: aliaj de aluminiu

Dimensiuni: 197*21mm/7.76*0,83 in

Culoare: negru

Note:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2.Datorită manuală de măsurare și diferite metode de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere.Multumesc!!!

Pachetul inclus:

1 * Pompă de Bicicletă cu Ecartament

1* suport

1* gaz ac

1* furtun

Timp de livrare: Dacă Economice de transport ,poate dura 30-60 de zile la țară ,cu informații de urmărire în China ,fără informații de urmărire atunci când va părăsi China.Dacă standard de transport, cum ar fi Balioilhaircare.ro standard de transport maritim ,Epacket,China post air mail , poate dura 10-30 de zile, cu informații de urmărire toate prin livrare.Bine ati venit dropshipping ,fără nici o factură ,prețul ,proformance .Bun venit wholesale cumpărare.Avem mii de produse pe stoc ,cel mai bun pret .Ne va livra de către EMS, atunci când suma de peste $100. și nava prin DHL/FEDEX când cantitatea de mai sus de 200 de dolari.Daca comandati mai mult de 200 de dolari,avem un discount special .

Plata :

Vom accepta o mulțime de instrumente de plată, dar vă sfătuim să plătească on-line, care este de mai multă siguranță pentru tine .

Atenție:

A. Noi nu suntem responsabili pentru taxe de import, impozite și taxe .

B. Asigurați-vă că pentru adresa este adresa destinatarului.

C. nu oferim baterii,este doar pentru referință.

D. vă Rugăm să permiteți-1-2CM diferă datorită măsurare manual.

E. Există o ușoară diferență de culoare din poze din cauza ecran de computer rezoluția.

Etichete: compresor compresoare, robinet benzină pompa de aer 12v, pompa de femeie, antic bicicleta, bicicleta valv, 24v pompa cu membrana, rapid pompă de bicicletă, compresor de aer pcp, aer compresor auto, praf pompa de aer

Certificare CE
Dimensiune 20cm
Nume De Brand ETA BICICLETA
Material ALIAJ
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea