4buc Câine Pantofi Sport în aer liber Proteja Catelul Reflectorizante Papuceii Impermeabil Anti-alunecare de Cauciuc Câini Cizme de Mers pe jos în condiții de Siguranță Încălțăminte

33.24lei

40.55lei

-18 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Produs:

Tip De Element:Animale De Companie Pantofi

Material:Anti-alunecare din Piele,TPR Cauciuc,Pânză Net

Culoare:Albastru,Roșu

Caracteristică:Rezistent La Apa

Ocazie:Toate Ocaziile

Publicul Țintă:Câini

Dimensiuni(S,lungime,latime):5.5 cm/2.17",5 cm/1.97"

Dimensiune(M,lungime,latime): 6 cm/2.36",5.5 cm/2.17"

Dimensiuni(L,lungime,latime):7 cm/2.76",6.5 cm/2.56"

Marimea(XL,lungime,latime):8 cm/3.15",7 cm/2.76"

Dimensiune(XXL,lungime,latime):9 cm/3.54",8 cm/3.15"

Caracteristici:

1. Aplicarea pe scară largă: utilizarea acestui tip de pantofi nu este restricționat în funcție de locație, și poate fi folosit în interior și în aer liber, care este practic și economic.

2. Material: aceste pantofi adoptă de înaltă calitate, material rezistent la apa, și este moale și confortabil pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizator.Partea de jos foloseste TPR material, iar talpa este durabil și rezistent la uzură, și acesta nu va durea pielea piciorului de câini.

3. De protectie: anti-alunecare design poate reduce riscul de alunecare și se rănesc pe ei înșiși în ploaie sau zăpadă de zile.Reflectorizante de design vă permite să plimbe câinii noaptea, și le puteți găsi cu ușurință.

4. Design: simplu, stil și design de moda este potrivit pentru toate tipurile de câini și decora-le bine pentru a le face atractive și a devenit punctul central de câini.

5. Multi-alegere: produsul a două diferite și culori frumoase modele, iar dimensiunile sunt suficiente, astfel încât să puteți alege unul preferat în funcție de hobby-urile tale și dimensiunea de câine.

Pachetul Include:

1 x pet pantofi

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferenta din cauza manuală de măsurare și 3-5 g pentru diferența între culori diferite.

2. Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi o mică diferență față de ceea ce vă așteptați, vă rugăm să permiteți.

'

Etichete: baby culoare roz sutien, bals desing genți de mână, 20 minge de bumbac lumină, automate de uscare animale de companie, copilul roz decor acasă, 4 iulie femeie fusta, automat robinet de companie, copilul roz rochie luxuriantă, articole mercedes ml

Dimensiunea Pachetului 25cm x 25cm x 10cm (9.84in x 9.84in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.174kg (0.38lb.)
Tip Câini
Tip De Unitate mulțime (4 piese/lot)
Material PU

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea