Crăciun Blocuri Mos Craciun Sania Trasa De Reni Cadou De Crăciun Cabină Asamblate Blocuri Compatibil Cărămizi Jucării Pentru Copii

24.45lei

33.03lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

caracteristică:

1. Model în miniatură set de jucării: independent de Crăciun clădire

DIY de Crăciun jucării creative: asamblarea lui Mos craciun box pentru a sărbători cele mai interesante sărbătoare a anului.Decoratiuni deosebite pot adăuga atmosferă de Crăciun în orice cameră.

3. De siguranță și de protecție a mediului material: fabricat din ABS, durabil, ușor și în condiții de siguranță, potrivite pentru copii de peste 6 ani pentru a juca.Ilustrație vă ghidează prin fiecare detaliu și este ușor de asamblat.Este o alegere excelentă pentru activități părinte-copil.

4. Cadoul Perfect: perfect de învățământ stem jucării, ei pot învăța cum să se concentreze asupra și cu răbdare, dragoste lucrurile lor, și pot dezvolta coordonarea ochi-mana abilitatea, capacitatea de gândire logică și creativitate.E o super-jucărie pentru a ține copiii departe de TELEVIZOR și jocuri de smartphone-uri.

5. Utilizare multiplă: premiu, anul nou, Crăciun, ziua de nastere, ziua copilului, ziua Recunostintei, de Paști, de ziua drapelului național, ziua muncii, Festivalul de Primăvară.Dacă ați găsi unele elemente pierdut în elemente, vă rugăm să ne contactați pentru a afișa obiectele pierdute și le vom trimite la tine.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Culoare: așa cum se arată în figura

Pachetul Inclus:

Un set de jucării

Note:

1-2cm de eroare ar putea exista din cauza manual de măsurători, vă rugăm să amabilitate înțeleg.Culorile abatere s-ar putea să difere din cauza diferite setări monitor.

Noi vă oferim cele mai bune produse și servicii.Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să ne anunțați și vom rezolva problema cât mai curând posibil.Vă mulțumesc foarte mult.

Etichete: sania snow, bloc construi, lego moc, blocul de construcție, sanie snow, bloc technic, lego putere technic, compatibil lego cărămizi transparente, Bloc, copil jucărie

Dimensiune Bloc Mic bloc(Compatibile cu Lego)
Material Plastic
Intervalul De Vârstă 2-4 Ani
Numărul De Model Blocuri de jucărie
Gen Unisex
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea